6,7 i 8 de desembre de 2013

 

 

SORTIDA:

7,00 h. a Palau de Pedralbes, metro Pedralbes, L3.

Ens trobarem a la porta d’entrada de Morella a les 10h, ja esmorzats.

 

DESCRIPCIÓ GENERAL:

         Divendres 6: Serra de la Garumba, de Morella al Forcall pel PR-CV 116. Un recorregut d’uns 12 kms. Dinarem al Forcall de restaurant. A la tarda anirem al nostre allotjament, l’alberg de Pereroles. Ens prepararem el sopar.

         Dissabte 7:  Ruta circular, Torremiró-Xiva-Torremiró, recorregut d’uns 20 km. Dinar de pinic. Ens preparem el sopar a l’alberg.

         Diumenge 8: Herbeset-Morella, uns 12km pel PR-CV 215. Dinarem a Morella. Després de dinar, ens acomiadarem i tornarem cap a Barcelona.

 

DADES:       

L’alberg de Pereroles està molt millor del que ens pensàvem. Té totes les comoditats (llum i aigua calenta) però caldrà preparar esmorzars i sopars. El transport serà en cotxes particulars.

 

QUÈ CAL PORTAR:   

Picnic del dissabte, aigua, bon calçat, roba d’abric, pals i impermeable. Per a les lliteres, sac de dormir o llençols. El grup s’encarrega d’organitzar  esmorzars i sopars.

PREU:  

Estada 30€ per persona + despeses de benzina + despeses pels 2 sopars i esmorzars                        

PLAÇES LIMITADES !! (20 places)

INSCRIPCIONS AL CASAL: c/ Verdaguer i Callís, 10, BCN Tel. 93-319 55 50

INSCRIPCIONS PER COMPTE CORRENT:

Envieu un e-mail (muntanya@lambdaweb.org) per reservar plaça indicant si sou socis i el vostre telèfon de contacte, i feu ingrés a CatalunyaCaixa 2013-0500-11-0212830635, indicant el vostre nom i Mm-I

VOCALS: Jordi,  Javi i Patrick

 

Atenció! Sortida en dissabte, per aprofitar la jornada de reflexió

 

AQUESTA EXCURSIÓ NO INCLOU ASSEGURANÇA EN CAS D’ACCIDENT.

l’assegurança corre a càrrec de cadascú, no assumint la organització cap responsabilitat pels danys o perjudicis que la pràctica de la activitat pugui ocasionar a un mateix i/o a tercers.

Grup adherit a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya