Aquest any  l’orgull LGTBI va tornar a ser reivindicatiu, institucional i, també, festiu. Vam recuperar la celebració d multitudinària en diferents dies i actes a la ciutat de Barcelona i d’altres localitats del territori després de les restriccions per la  pandèmia viscudes l’any passat.

Casal Lambda va ser-hi present en diferents actes i celebracions de la diversitat entre el 13 i el 26 de juny. Resulta difícil escollir entre diverses imatges i espais, a continuació teniu un petit tast.

 

 

Pride! BCN, les diferents entitats LGTBI, institucions i  ciutadania van reivindicar i celebrar l’orgull en diferents actes i esdeveniments que van arrencar amb el Vermut Trans el 18 juny a Borrell 22, van continuar del dimecres 22 al diumenge 25 de juny amb el pregó a Universitat, la Berbena LGTBIQ a l’Eixample i el cap de setmana al Village amb concerts a l’Avinguda María Cristina i la manifestació. En la imatge a sota, la companya Núria de la Junta del Casal Lambda, de l’Assessoria jurídica i col·laboradora del Grup de Dones del Lambda participant  de la lectura del manifest amb  entitats d el Consell Municipal LGTBI.

En diferents actes les entitats i les institucions de l’Ajuntament de Barcelona i de la Generalitat de Catalunya van reivindicar les celebracions de l’orgull.