Sabies que el Grup de Joves del Lambda ha escrit un llibre? Compra’l per Sant Jordi!

Ja has acabat el batxillerat i el que coneixies fins llavors queda enrere: amistats, institut, professorat; ara toca afrontar-te a noves experiències, persones i reflexionar sobre el que t’afecta. Totes aquestes vivències són les que s’expliquen a Nunca lo hubiera dicho, una novel·la de Víctor Panicello escrita en col·laboració amb el Grup de Joves del Lambda.

Sobre Panicello
Panicello és un escriptor consolidat en l’àmbit de la narrativa juvenil, amb més de 25 novel·les publicades i diversos premis literaris. Des de fa més d’una dècada duu a terme projectes de creació literaria col·lectiva amb grups de joves. En aquest última narració va comptar amb membres del col·lectiu LGTBIQ+ per tal de conèixer el seu punt de vista respecte les seves experiències personals, socials i familiars vinculades al fet de viure des de les dissidències sexuals dins d’una societat patriarcal.

A través d’aquests testimonis aportats pels membres més joves del Casal Lambda, l’autor s’endinsa en la realitat que ens envolta per fer mostrar l’LGTBIQ+fòbia encara present i acabar amb tota discriminació per motiu d’orientació o gènere. 

[Si voleu adquirir exemplars del llibre us podeu posar en contacte de dilluns a divendres de 16 a 20h al telèfon 93 319 55 50 o al correu atencio@lambda.cat]