25 de setembre de 2016

INICI DE L’EXCURSIÓ: Estació de tren de St. Miquel de Gonteres a les 9h35. Per arribar-hi agafarem el tren de la línea R4 de Rodalies cap a Manresa (passa entre d’altres per Sants 8h39, Pça. Catalunya 8h44, Terrassa 9h29). .
DESCRIPCIÓ GENERAL: Caminada per la Serra de l’Obac, per enllaçar al Coll de la Riba amb la 5ª etapa de la nostra travessa Matagalls- Montserrat, fins a Vacarisses. Ens trobarem ja esmorzats a l’Estació de Sant Miquel de Gonteres, i començarem a caminar seguint el PRC-13, que creua la Riera de Gaià, fins el Torrent de la Font de l’Alba, on ens aturarem a fer un petit mos. Pujant per la Serra del Troncó, arribarem a les Foradades: unes curioses cavitats a la roca causades per l’erosió. Un cop al Coll de la Riba, reprendrem les marques de franges verda i vermella del Matagalls-Montserrat, arribant a la Casanova de l’Obac, on antigament hi havia un forn de vidre, i on ens aturarem a dinar. Creuada la carretera de Rellinars, el camí baixa fins a la Masia de les Vendranes, per tornar a pujar al Serrat dels Ginebrers per arribar a Vacarisses, i sense entrar-hi seguirem fins al Baixador de tren, on podrem prendre un refresc si el bar és obert.
DADES: Distància aprox.: 22 Km
Durada caminada.:6h 30 min
Desnivell 500m positiu
Dificultat: mitjana-alta, per la distància i ser una zona molt calurosa.
QUÈ CAL PORTAR:dinar, aigua (sense fonts pel camí), bon calçat, gorra, crema solar, impermeable, i el que cadascú consideri.
PREU: De franc per a socis i 5 € per no socis. Per al tren cal un bitllet o targeta de 3 zones.
Recordeu portar el carnet de la travessa si heu fet trams anteriors

INSCRIPCIONS:Només per e-mail (muntanya@lambdaweb.org) per reservar plaça i fer l’ingrés a Catalunya Caixa 2013-0500-11-0212830635, indicant el vostre nom i Mm V

VOCALS: Jordi i Oriol
AQUESTA EXCURSIÓ NO INCLOU ASSEGURANÇA EN CAS D’ACCIDENT. L’assegurança corre a càrrec de cadascú, no assumint la organització cap responsabilitat pels danys o perjudicis que la pràctica de la activitat pugui ocasionar a un mateix i/o a tercers.