Aquest mes de maig al Casal tenim moltes activitats i xerrades destinades a la visibilitat i la reivindicació del nostre col·lectiu. El mes ja a començat amb l’excursió del grup de muntanya al Vall de la Zafán per una via verda. El dia 7 seguirem amb una xerrada per donar a conèixer el mètode ROPA, tècnica de reproducció assistida destinada a parelles lesbianes. El divendres 9 continuarem amb el cicle “Tu pots fer-hi molt” de les jornades de formació amb una taula rodona titulada “Eines per lluita contra l’homofòbia” amb la presència de representants de CC.OO., UGT i l’Observatori contra l’Homofòbia. El mateix dissabte el grup de joves del Casal us conviden a veure el festival d’Eurovisió a la seu del Casal.

Seguirem amb la cita mensual dels tallers de sexualitat, per a homes i dones. El 18 la cita és amb el Ball del Casal, ja consolidat a la nova seu del Centre Cívic La Sedeta, aquest mes amb el tema de l’homofòbia com a rerefons. El divendres 23 tenim la segona cita del mes amb les jornades de formació, en aquest cas la taula es titularà “CU28J reivindicació i visibilitat LGBT a Catalunya” amb un representant de la plataforma. I com a última activitat del mes, el dia 30, tindrem a Jaume Riera presentant el seu últim llibre “Sodomites catalans: història i vida (s. XIII – XVIII)“.

 

Per veure amb més detall les dates i horaris de les activitats podeu accedir a la nostra agenda.

I per últim fer una crida a tots els socis i socies del Casal Lambda per assistir a l’assemblea ordinària del Casal Lambda que tindrá lloc el divendres 16 a les 19:00h a la seu del Casal.

Més informació al Facebook del Casal Lambda, i al Grup Obert del Casal Lambda al Facebook, participa-hi!!