El passat divendres 30 de setembre va tenir lloc una nova edició del Ple de Lambda, l’espai de trobada de les persones voluntàries que formen el Casal Lambda amb l’objectiu que puguin saber més de la feina dels altres voluntaris, així com preguntar i parlar sobre els diferents àmbits, serveis, grups i activitats del Casal.

Aquesta iniciativa es va iniciar just abans de la pandèmia i va ser recuperada el curs passat en un format híbrid que va incloure també la Jornada de Formació del Voluntariat . En aquesta ocasió, es va seguir el format original, recuperant exclusivament la trobada plenària, l’horari de divendres vespre i la conducció d’un grup o equip del Casal, que aquest vegada va ser el Grup de Dones del Casal Lambda amb la seva responsable Leti Falzone al capdavant.

Es va promoure el debat, el punt de trobada, coneixença i construcció conjunta del Casal que volem tant parlant sobre les Dones del Casal especialment com de l’entitat en el seu conjunt. La trobada va concloure amb un sopar al Social Lambda.