20/12/2016

Amb motiu del recent estrenat espot del Grup de Joves del Casal Lambda, “Siguis com siguis”, el passat 14 de desembre vam ser entrevistats pel programa Diversitats de Ràdio Trinijove. Es tracta d’un espai setmanal dedicat a la comunitat LGTBI en el que cada dimecres, de 10 a 12 del matí, es dóna cabuda als diferents temes que afecten el col·lectiu.

A aquesta entrevista hi van assistir el Jordi Pros (director de l’espot) i el Sergi Cubell (coordinador del Grup de Joves), i van parlar llargament del projecte. Durant l’hora que va durar aproximadament l’entrevista, van explicar tota mena de detalls: d’on va sorgir la idea, la manera en què es va anar desenvolupant, els objectius que es pretenien aconseguir, el mètode mitjançant el qual es va finançar el projecte o els beneficis que han comportat pel grup a nivell de promoció i personal.

En una distesa conversa, tots dos no només van poder donar a conèixer el Grup de Joves, sinó també deixar implícita la idea que tots els perfils tenen cabuda dins de les parets del Casal i més concretament dins del grup jove, allunyant-nos d’estereotips o tòpics als que de vegades es veu relegat el col·lectiu.

Agraïm a l’equip de Ràdio TriniJove i, especialment, al programa Diversitats la seva càlida atenció i la mà estesa per fer una mica més visible el nostre espot. És un plaer veure com de la mateixa manera que nosaltres projectem el missatge “siguis com siguis, t’obrim la porta”, hi ha gent disposada a tenir-la oberta per a nosaltres també.

Escolteu l’entrevista a partir del minut 4: