12/03/2016

El passat dissabte 12 de març el Grup de Joves del Casal Lambda vam celebrar una gran festa per donar la benvinguda a la primavera. Més de 40 membres del grup vam gaudir dels jocs, el sopar i la música, activitats que vam organitzar al bar del casal, especialment decorat per l’ocasió. Flors, papallones, abelles i un gran arbre amb les primeres fulles verdes van engalanar les parets i baranes del bar, que va lluir com mai decorat pels propis joves a l’inici de la tarda. A continuació, ens vam dividir en quatre grups de 10 per participar en una gran competició amb diferents proves: un karaoke amb sing star, el “quién es quién”, i també jocs de mímica, fent-nos un bon fart de riure. L’equip guanyador es va emportar diversos premis!

També vam gaudir d’una sorprenent actuació de màgia per part d’un company del grup. Seguidament vam posar-nos les botes amb un variat menú cuinat en aquesta ocasió per alguns dels joves. Truites, croquetes i quiche casolanes van acompanyar als embotits i el pa amb tomàquet, tot deliciós! El punt i final amb toc dolç el van posar els pastissos, preparats també per membres del grup. En acabat, vam continuar la festa fins a la matinada, amb jocs, karaoke i música.

Aquests dinàmiques, que fomenten el treball en equip i la creativitat, van ajudar els nous membres a sentir-se més còmodes i a integrar-se, cohesionant el grup i creant espais de sociabilització on un no només s’ho passa bé, sinó que també pot ser ell mateix i sentir-se a gust i lliure de prejudicis.