Els joves del Lambda presenten el seu llibre

Els joves del Casal Lambda seran, des de la setmana vinent co-autors d’un llibre. Dimecres 27 la Nau Comanegra acull la presentació de Nunca lo hubiera dicho, una novel·la de ficció que l’autor Víctor Panicello ha escrit en col·laboració amb una comissió de membres del Grup de Joves del Lambda.

Aquesta comissió (formada per Marta Carbó, Giuseppe Daucelli, Marta Fabra, Jesús García, Catherina Le Grand, Andreu Minoves, Luis Manuel Pla i Albert Roig) porta mesos treballant colze a colze amb Víctor Panicello en un títol que busca, a través d’un treball de ficció, donar veu a joves del col·lectiu LGBTI+ per a que puguin expressar les seves inquietuds, anhels, desitjos, vivències, pors i projectes de vida així com tractar la manera en què gestionen prejudicis amb els que han de viure sovint.

La presentació (dimecres 27 a les 19 a l’espai que l’Editorial Comanegra té al número 159 del carrer Consell de Cent) comptarà amb la presència del co-autors del llibre, així com la participació del nostre president, Jordi Samsó.

MÉS INFORMACIÓ DE L’ESDEVENIMENT AQUÍ