Divendres 26 de novembre, en el marc de la programació dels Divendres al Lambda, vam tenir a l’escriptora Isabel Franc al Centre LGTBI de Barcelona per presentar-nos la seva última novel·la, titulada ‘Dos tazas’.

Franc torna a posar la inspectora Emma Garcia com a personatge principal, en el qual s’hi identifica tal com va explicar la mateixa autora en la conversa. L’escriptora també va aprofitar el gran ambient que es va generar en la presentació per donar la seva opinió sobre el col·lectiu LGTBI i, en concret, el de les lesbianes. Ella creu que les lesbianes s’estan invisibilitzant perquè les persones utilitzen altres etiquetes per identificar-se, fugint de la tradicional ‘lesbiana’. L’humor que Franc reflecteix a les novel·les es va traslladar en la conversa amena que vam tenir a la Sala Gran del Centre LGTBI.

De la mà de la llibreria Cómplices, que va proveir d’exemplars la presentació, Franc es va fer un tip de signar exemplars del seu nou llibre al públic, en la seva majoria femení.