20/06/2015

El darrer dissabte dia 20 de juny , el Grup de Joves del Casal Lambda vam rebre la visita de la Katy Pallàs, presidenta de l’Associació de famílies Lesbianes i Gais.

Ens va explicar el funcionament de l’Associació, l’equip que la fa funcionar, les activitats que fan, les diferents opcions que tenim les persones LGTB que volem tindre fills/es en l’actualitat, etc.

Vam conèixer més a fons l’associació i vam saber que les famílies LGTB solen fer sortides per trobar-se, compartir experiències de la paternitat/maternitat, de les lluites que han de dur a terme de vegades els pares i mares LGTB per regularitzar les seves situacions familiars. Aquestes trobades també impliquen que els fills i filles puguin conèixer i relacionar-se amb altres infants o adolescents amb diversitat familiar, un aspecte fonamental.

També vam reflexionar amb la Katy sobre l’acceptació social pel que fa a la diversitat familiar, aprofitant les experiències que havíem viscut en les barrakes del barri en les quals vam participar el grup de Joves entre altres coses, amb una ludoteca amb activitats per a nens sobre diferents tipus de famílies.

La veritat és que va ser molt enriquidor per nosaltres conèixer la gran tasca que fa aquesta associació.

Gràcies Katy per haver vingut a visitar-nos!