Aquest 27 d’abril, el president del Casal, Emilio Ruiz, i el president d’honor i fundador, Armand de Fluvià, han recollit el premi de Firagran, Saló de la gent gran de Catalunya, “per la seva activitat en el grup “La Tardor” a favor del col·lectiu de la gent gran de gais i lesbianes”. Moltes gràcies!!! 

 

 

“Em plau informar-vos que el CASAL LAMBDA ha estat premiat amb el PREMI FiraGran 2016 en aquesta 18ena. edició de FiraGran, el Saló de la Gent Gran de Catalunya que tindrà lloc del 27 al 30 d’abril a Les Drassanes Reials de Barcelona.

Dins del marc de FiraGran, i des de fa 17 anys, s’atorguen uns premis que tenen com objectiu reconèixer la trajectòria de persones grans actives de l’àmbit cultural, esportiu i professional i d’aquelles entitats i persones que treballen a favor de la gent gran (àmbit cívic i social).

En el seu cas, se li atorga el Premi FiraGran en L’ÀMBIT CÍVIC I SOCIAL ENTITAT PER LA SEVA ACTIVITAT EN EL GRUP “LA TARDOR” A FAVOR DEL COL.LECTIU DE LA GENT GRAN DE GAIS I LESBIANES.

El jurat està format pels diversos col·laboradors de FiraGran: Les entitats de gent gran que formen part del Consell de la Gent Gran de Catalunya i el Consell Assessor de la Gent Gran de Barcelona, que representen a desenes de milers de persones grans de Catalunya, els grups de gent gran de diversos col·legis oficials relacionats amb l’atenció a les persones grans i les administracions públiques que participen a FiraGran: Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Barcelona i Diputació de Barcelona. Més de 800 persones, la gran majoria persones grans, han sigut qui han decidit amb el seu vot els guardonats.

Els PREMIS FIRAGRAN estan organitzats conjuntament pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i per FiraGran.

Les categories que es premien i els premiats d’enguany són:

 

Premi FiraGran en l’Àmbit Cultural

Sr. Joan Manel Serrat

 

Premi FiraGran en l’Àmbit Esportiu

Sr. Juan Gisbert

 

Premi FiraGran en l’Àmbit Professional

Dra. Pilar Bayer

 

Premi FiraGran en l’Àmbit Cívic i Social (Entitat)

Casal Lambda

 

Premi FiraGran en l’Àmbit Cívic i Social (Persona)

Sra. Juana Teresa Betancor

 

Altres personalitat destacades del país i que han rebut un PREMI FIRAGRAN en altres edicions son: Miquel Martí i Pol, Eduard Punset, Joaquim Rifé, Anna Lizaran, Victòria dels Àngels, Baltasar Porcel, Josep M. Ballarín, Manel Raventós, Andrés Gimeno, Montserrat Caballé, Luis del Olmo o Pasqual Maragall, entre d’altres (pot veure el llistat de premiats a : http://www.firagran.com/web/premis.html)

El lliurament de premis per aquesta edició tindrà lloc el dimecres 27 d’abril a les 12,30h a l’auditori de les Drassanes i estarà presidit per l’Honorable Consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Sra. Dolors Bassa.

Tot esperant poder-lo felicitar personalment el proper 27 d’abril, aprofito l’avinentesa per enviar-li una atenta i cordial salutació.

 

Juli Simon

Director

www.firagran.com