El Grup Jove del Casal Lambda vam fer aquest dissabte 13 de desembre, una sortida per anar a visitar l’exposició “Perfect Lovers. Art en temps de la sida”, que es troba a la Fundació Sunyol fins el 24 de gener. L’exposició reuneix obres d’importants artistes que han treballat i/o continuen treballant amb un fort  compromís amb temàtiques relacionades amb la sida, per tal de sensibilitzar la societat i fer difusió de les realitats d’aquesta malaltia mitjançant el llenguatge de l’art. “Perfect Lovers“ és, a la vegada, el títol d’una obra capdal de Felix Gonzalez-Torres en la qual homenatjava els amants perfectes, que segurament per la malaltia, un dia deixarien de caminar a l’uníson.

L’exposició és un projecte conjunt de la Fundació Sunyol i la Fundació ArtAids, i està comissariada per Hilde Teerlinck, directora del FRAC Nord-Pas de Calais. Alguns dels artistes expositors són Derek Jarman, Peter Hujar, Pepe Espaliú, Robert Gober, General Idea, Robert Mapplethorpe, Nan Goldin, Keren Cytter, Willem De Rooij i Eulàlia Valldosera.

ArtAids és una entitat que utilitza l’art com a lluita contra la sida convidant artistes de renom a realitzar obres d’art sobre el VIH i altres temes relacionats, a banda d’iniciar i donar suport a projectes que tenen l’objectiu de prevenir la sida. Aquestes creacions pretenen conscienciar la societat i animar a la implicació per la causa.