Carregant Esdeveniments

LLOC DE SORTIDA:Estació d’autobusos de Sant Andreu Arenal (metro Fabra i Puig línia 1)a les 7:30 hores.

DESCRIPCIÓ GENERAL: Sortirem en autocar i arribarem cap a les 8:30 hores a Sant Gregori on esmorzarem. Després en autocar continuarem fins a Sant Martí de Llémena, on començarem la sortida.

Després de veure l’església i el nucli de Sant Martí agafarem el corriol darrera la rectoria. Més amunt trobarem un camí que baixa cap a la riera de la Barroca, per anar a veure el Gorg de les Bruixes (i amb pluja recent també el salt d’aigua), un indret molt feréstec i salvatge. Després de pujar pel grau de can Terme fins dalt del cingle arribarem a l’ermita de Sant Andreu de la Barroca. Seguirem passant per les cases en ruïnes de ca l’Oriol i de can Soltera fins arribar al cim del Puig de Lena (565 m.) on hi ha l’ermita romànica (s. XIII) de la Mare de Déu de Lena. Allà podrem dinar als porxos de l’entrada o als bancs dels voltants, gaudint de la vista sobre Les Guilleries. Després d’una petita baixada seguirem pels cinglesper un mirador espectacular fins arribar a l’ermita de Sant Roc de la Barroca (590 m.) amb magnifiques vistes del Gironès, el mar Mediterrani i la Serralada Litoral fins a la Serra de Rodes. Baixarem pel corriol de la Sitja fins trobar un camí que pel grau de l’Escaió ens portarà a Ca N’Aulina i Sant Martí de Llémena, on ens esperarà l’autocar per tornar a Barcelona cap a les 19 h.

DADES:           Distància aprox.:  15 Km

Durada caminada:   6 h

Desnivell positiu:  600 m

Dificultat: mitjana

QUÈ CAL PORTAR:dinar, aigua, bon calçat, impermeable, protecció solar i el que cadascú consideri.

PREU:14€ socis i 19 € no socis.

INSCRIPCIONS:Envieu un e-mail (muntanya@lambdaweb.org) per reservar plaça i feu un ingrés a BBVA ES72 0182 4609 9802 0116 3862, indicant el nom i LLÉMENA. També us podeu apuntar directament al Casal (Comte Borrell, 22 – 08015 Barcelona, tel. 93 319 55 50).

VOCALS: Jordi i Oriol

AQUESTA EXCURSIÓ NO INCLOU ASSEGURANÇA EN CAS D’ACCIDENT.L’assegurança corre a càrrec de cadascú. L’organització no assumeix cap responsabilitat pels danys o perjudicis que la pràctica de l’activitat pugui ocasionar a un mateix i/o a tercers.

Grupadherit a la Federaciód’EntitatsExcursionistes de Catalunya