Carregant Esdeveniments

Fem una sortida-escapada de cap de setmana a Salàs de Pallars a les comarques de ponent. El dissabte visitarem Lleida i després agafarem un tren amb magnifiques vistes que ens portara a Salàs de Pallars. L’endemà farem una sortida sense gaire dificultat

Dissabte 11 de maig :

8am Sortida de Palau Reial amb cotxes particulars amb destinació Lleida ciutat.
9.50h Arribem a Lleida i aparquem cotxes aprop de l´estació de tren Lleida Pirineu.
10-14h Tenim quatre hores per fer un recorregut per Lleida que ens portarà a la Seu Vella i Suda; Dipòsit de l´Aigua i cases del Call; Catedral Nova. Si hi hagués més temps es pot considerar visitar el castell de Gardeny o el Museu de Lleida. Pel camí podem comprar de pícnic els típics panedons de Lleida (espinacs i panses). Es la festivitat local de Sant Anastasi.
14,15h Dinar de pícnic al Parc del Riu (panedons comprats a Lleida o pícnic portat de casa) o on cadascu vulgui
15.30h Agafem tren Rodalies Lleida-Salàs de Pallars. Amb vistes a llacs i muntanyes
17.00h Deixem les motxilles a l Alberg de Salàs de Pallars
18.00h Visita guiada a les Botigues Museu de Salàs de Pallars
21.00h Sopar a l´Alberg de Salàs de Pallars.

Diumenge 12 de maig:

8.15h Esmorzar
9.15h Ruta de 15 km circular sense cap dificultat especifica. Dinar de pícnic.
16-17h Tornada amb el tren Rodalies de Salàs a Lleida
18.00h Tornada amb els cotxes de Lleida a Barcelona.

Cal portar: Roba adient, impermeable, sabates de muntanya, pijama i necesser, roba de recanvi, cantimplora… menjar pels dinars de dissabte i diumenge, bon humor i alegria. Al ser dissabte, podrem comprar queviures i panadons a Lleida.

PREU:
Pernoctació a mitja pensió 30€ (sopar i esmorzar). A més caldrà afegir el bitllet de tren Lleida-Salàs, entrades a museus a Lleida, dinars i desplaçament . Els dinar de diumenge es de picnic que cal portar i el de dissabte pot ser de picnic o restaurant. El cost del desplaçament en cotxes es calcularà un cop allà i es distribuirà entre tots els participants (aprox. 50 euros/cotxe).

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS PER INTERNET I COMPTE CORRENT enviar un correu(muntanya@lambdaweb.org) indicant el vostre nom, telèfon de contacte, disponibilitat de vehicle, i fer un ingrés de 30€ al compte del BBVA ES72-0182-4609-9802-0116-3862 indicant el vostre nom i Salàs
Places limitades (15)

AQUESTA EXCURSIÓ NO INCLOU ASSEGURANÇA EN CAS D’ACCIDENT.L’assegurança corre a càrrec de cadascú. L’organització no assumeix cap responsabilitat pels danys o perjudicis que la pràctica de l’activitat pugui ocasionar a un mateix i/o a tercers, si bé vetllarà per tal d’evitar-los.
Grup adherit a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya