Carregant Esdeveniments

LLOC DE SORTIDA: Quedem a les 7.30h a la sortida del metro Fabra i Puig (Renfe Sant Andreu Arenal), per anar en cotxes particulars per arribar a Les Planes d’Hostoles al voltant de les 09,00. Alla ens trobarem amb la gent que vingui de fora de Barcelona. El punt de trobada será a l’entrada del poble, al parking davant del poliesportiu, just al costat del Centre d’atencio primaria del poble. Mirarem de trobar un lloc per fer un café abans de començar la sortida

DESCRIPCIÓ GENERAL: El Santuari del Far, ubicat a la punta de la cinglera del mateix nom, és un dels punts amb més visibilitat del país, ja que s’hi pot contemplar les valls de Sau i Susqueda, la vall d’Hostoles, la serra de Finestres, Rocacorba, la plana del Girones i en dies clars el mar. En el camí es passa per la roca del diable, el roure de la Xuriguera, considerat el roure martinenc més alt de Catalunya, entre altres indrets d’interès. Sortirem a caminar desde Les Planes d’Hostoles i agafarem el GR 83 que en una suau pendent ens porta fins al petit poble de Sant Marti Sacalm. Un corriol ens a de portar fins el grau de Santa Ana que acaba a la petita ermita de Santa Ana i tot resseguint un petit tram de carretera ja hi serem al Santuari del Far. Després de dinar i gaudir de les vistes anirem un altre cop al grau de Santa Ana per anar a un corriol que ens a de dur recte fins on hem començat el nostre camí. Una sortida sencilla i de grau mitjà amb una pujada, que encara que sembli alta, es molt progresiva per conèixer un dels miradors més espectaculars de les Guilleries.

DADES: Distància aprox.: 14 km

Durada efectiva de caminada: 5 hores

Desnivell acumulat: 700 m.

Dificultat: mitjana

QUÈ CAL PORTAR: esmorzar, dinar, aigua, barret, impermeable, calçat de muntanya, i roba d’abric. Es pot comprar beure al Santuari

PREU: 5 € no socis / socis gratuït

INSCRIPCIONS: Envieu un e-mail (muntanya@lambdaweb.org)

per reservar plaça i feu ingrés a BBVA ES72-0182-4609-9802-0116-3862, indicant el nom i FAR.

VOCALS: Toni i Fernando

També us podeu apuntar directament al Casal Lambda (Centre de recursos LGTBI de Barcelona, carrer Comte Borrell, 22, tel. 93 319 55 50)

AQUESTA EXCURSIÓ NO INCLOU ASSEGURANÇA EN CAS D’ACCIDENT. L’assegurança corre a càrrec de cadascú.

L’organització no assumeix cap responsabilitat pels danys o perjudicis que la pràctica de l’activitat pugui ocasionar a un mateix i/o a tercers, si bé vetllarà per tal d’evitar-los.