Carregant Esdeveniments

Cap de setmana llarg del 1er de Maig que aprofitarem per fer estada en una de les serres menys conegudes del Berguedà.

Desplaçament  en cotxes particulars.

 Dissabte 29:  Sortida a les 8.00 del matí de Barcelona, (Metro Fabra i Puig, Sant Andreu)  Anem per autopista C58, passarem per Terrassa i Manresa, i per la C16 fins passat Berga. Després de Cercs ens enfilarem per Fígols fins el Coll de Fumanya, on aparcarem els cotxes. Visitarem el Centre d’Interpretació dels Dinosaures de Fumanya. Després de la visita començarem la ruta per anar al Refugi de la Serra d’Ensija, Dinarem de pícnic en un lloc que trobem adient. Quan arribem al refugi ens  instal·larem per sopar i dormir. Aprox. 3 hores  de caminar, 6 kms., 700 m. de desnivell positiu.

Diumenge 30:  Després d’esmorzar farem una agradable ruta circular PRC79 que ens portarà a les restes del poble medieval de Palomera. Tindrem vistes de tota la cara sud del Prepirineu. Baixarem pel torrent d’Ensija, passarem per la Font Freda, farem la tornada pel Barranc de Llobateres, fins el Serrat Voltor i la Creu de Ferro. Dinar de pícnic.  Opcionalment, un cop arribem de nou al refugi, farem l’ascensió al cim de la Gallina Pelada o Cap de Llitzet (2317 m.) punt més alt de la serra. Aprox. 5 hores, 11 kms., 800 m. desnivell

 Dilluns 1:      Avui toca baixar la muntanya fins on vam deixar els cotxes aparcats. Dinarem al restaurant Santa Bàrbara de Fígols, i havent dinat ens acomiadarem fins la propera.

Cal portar: Cal portar motxilla petita per les excursions, roba d’abric, impermeable, sabates de muntanya, bastons per caminar, sac de dormir, funda de coixí, tovallola, pijama i necesser, roba de recanvi, llanterna, cantimplora… menjar pels pícnics de  dissabte i diumenge,  bon humor i alegria.

PREU:  aproximadament 120 € (organització, dues nits en MP, dinar del darrer dia). Hi ha descompte pels federats i pels socis del Casal,  recordeu de portar els carnets.  El cost del desplaçament en cotxes es calcularà un cop allà i es distribuirà entre tots els participants .

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS PER INTERNET I COMPTE CORRENT  enviar un correu (muntanya@lambdaweb.org) indicant el vostre nom, telèfon de contacte, disponibilitat de vehicle, i fer un ingrés de 50€ amb el vostre nom   i    ENSIJA       a BBVA  ES72-0182-4609-9802-0116-3862

També us podeu apuntar directament al Casal Lambda

(Centre de Recursos LGTBI de Barcelona, carrer Comte Borrell 22, tel. 933195550)

Places limitades (10)

 Vocal:                Joan

AQUESTA EXCURSIÓ NO INCLOU ASSEGURANÇA EN CAS D’ACCIDENT. L’assegurança corre a càrrec de cadascú. L’organització no assumeix cap responsabilitat pels danys o perjudicis que la pràctica de l’activitat pugui ocasionar a un mateix i/o a tercers, si bé vetllarà per tal d’evitar-los.

Grup adherit a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya