Carregant Esdeveniments

Sortida pel pont del dies 06 al 10 de Desembre.
Aquesta sortida ens permetre conèixer la part de Castelló del massís dels Ports.
DIA 06. Marxarem de Barcelona cap la provincia de Castello per atençarnos al poble de Alcalà de Xivert, una mica més avall de Penyiscola, on farem una petita caminada per conèixer el castell de Xivert, això representa un hora de pujar per un camí força facil, haventdinat anirem a conèixer un altre castell templer que es troba al poble del costat, Santa Magdalena de Pulpís, visita que es fa també caminan una horeta. Si ens dones temps
pararem a donar una ullada al Reial Santuari de la Salut al poble de Traiguera aprofitant que ens ve de camí cap a Rosell, poble on serem allotjats tots els dies.
DIA 07. Després d’esmorzar agafarem els cotxes per acostar nos al poble de Fredes, al cor de la Tinença.Allà farem la primera caminada que ens a de dur desde el poble tot passant pel Portell del Infern, al barranc del Salt de Robert, fins llavors tot és baixada. Enfilarem una forta pujada per tornar a agafar alçada i una vegada dalt la pujada es fa més suau per arribar al Tossal de la Cervera punt més alt del dia. Baixarem fins el refugi de la Font Ferrera i tornarem per mig de boscos al punt de sortida tot seguint el GR 7.
Temps. 6 hores
Desnivell. 900 m.
DIA 8. Avui tornarem a agafar els cotxes per tornar a Fredes i conèixer una part més suau i amable del Ports. Caminarem Desde Fredes fins el poble del Boixar seguin PR i tornant pel GR 7. Encara que es una caminada llargueta el desnivell es força més asequible que el dia anterior.
Temps. 5 hores
Desnivell. 400 m.
Dia 9. Per aquesta caminada no ens caldrà agafar els cotxes ja que sortirem desde el Rosell. Això si els conductors hauran de portar els cotxes a 15 minuts del poble per tal de poderlos recollir a la tornada. El camí de aquest dia ens porta fins al poble de Bel i una vegada allá pujar fins el Tossal de Bel. Una atalaya d’aquelles que si el dia és prou clar es pot veure Mallorca. La baixada la farem pel camí que porta als Ullals de la Fou on ens
esperen els cotxes per torna al poble.
Temps 6 hores
Desnivell 900 m.
DIA 10. L’últim dia hem pensat que com ja haurem caminat prou farem una visita guiada per Tortosa, podrem conèixer la seva Catedral i tots els racons que amaga aquesta població plena de historia. Acabarem com sempre fent un dinar de comiat al restaurant La Torreta de Remolins.
Be, si us animeu podeu gaudir de bones caminades, boscos i si tenim sort bolets i espectaculars vistes.
ALLOTJAMENT. HOSTAL CAN JOAN a ROSELL. Les habitacions son dobles amb bany. Mitja Pensió. Ens reserven dos habitacions de matrimoni i quatre més amb llits separats que ens arreglaran per tal de no haber de compartir llit.
DINARS. Al hostal mitja pensió, l’últim dia dinar de restaurant i la resta de migs dies pic-nic. Al poble de La Sénia, a cinc minuts, podeu comprar si us falta alguna cosa perque hi ha de tot.
PREU. 250 euros tot inclos menys la bencina que es calculará al final del viatge.
Les places sont per DOTZE persones per que al hostal no tenen més disponibilitat i pel pont de Desembre es lo més raonable que hem trobat per la zona.

Inscripcions: Envieu un e-mail (muntanya@lambdaweb.org) per reservar plaça , indicant el numero de soci, i si disposeu de vehicle, i feu un ingrés de 50€ per reservar plaça  a BBVA ES72 0182 4609 9802 0116 3862, amb el vostre nom i BENIFASSA. També us podeu apuntar directament al Casal (Comte Borrell, 22 – 08015 Barcelona, tel. 93 319 55 50).
Vocals: Toni i Fernando