Carregant Esdeveniments

LLOC DE SORTIDA:  Quedem al primer vagó del tren de la linia R2 sud amb destinació Vilanova i la Geltrú i que passa per Passeig de Gràcia (8.09h) i Sants (8.15h). I que arriba l’estació de Vilanova i la Geltrú a les 8.59h.

DESCRIPCIÓ GENERALUn cop arribades a Vilanova i la Geltrú podem fer un cafè i ens dirigirem a la part nord de la ciutat, on enfilarem el camí dels Escalons que surt de l’aparcament dels jutjats. Tot seguit enllaçarem amb el camí de la Bassa de Creixell i el camí de Mas Torrat fins deixar endarrera les urbanitzacions i creuar amb un túnel la C32.

Seguirem endavant fins prendre el trencall del camí del Mas de la Miquela (si som un grup poc nombrós) o la pista per cotxes on ens endinsarem al Parc Natural del Foix.

Passarem per les Mesquites (del Coloma i Vidal), dues masies emblemàtiques de la zona abandonades  Mica en mica el camí es farà un xic més costerut fins arribar al camí de la serra de Bonaire, la carena que anirem resseguint fins arribar a la Talaia. Si el dia ens acompanya gaudirem d’unes magnífiques vistes, per una banda tindrem el mar, Sitges, Vilanova, Cubelles i per l’altra l’Arboç, part del pantà de Foix i del pla del Penedès.

Un copa arribades a la Talaia, (cim de 269m) farem una pausa per dinar, gaudir de les vistes i recuperar energies.

Baixarem per una pista asfaltada amb un pendent molt pronunciat, deixarem a la dreta el carrer de la Boia i prendrem el camí de l’esquerra borejant el Pitch & Putt.

Ens reincorporarem al camí de Mas Torrat que hem agafat a primera hora del matí per creuar la C32 i tornar cap a Vilanova desfent el recorregut inicial.

DADES:           Distància aprox.:                                     16 km .

Durada efectiva de caminada:   3.5 hores

Desnivell acumulat:                  269 m de desnivell

Dificultat:       mitjana baixa

QUÈ CAL PORTAR:    esmorzar,  dinar, aigua, barret, calçat de muntanya, impermeable i roba d’abric

 PREU:  0 € socis / 5 € no socis (cal comprar el bitllet de tren 4 zones)

INSCRIPCIONS:  Envieu un e-mail (muntanya@lambdaweb.org) per reservar plaça i feu ingrés al compte de BBVA ES7201824609980201163862  indicant el nom i TALAIA

VOCALS: Marta

AQUESTA EXCURSIÓ NO INCLOU ASSEGURANÇA EN CAS D’ACCIDENT. L’assegurança corre a càrrec de cadascú. L’organització no assumeix cap responsabilitat pels danys o perjudicis que la pràctica de l’activitat pugui ocasionar a un mateix i/o a tercers.