Carregant Esdeveniments

Aprofitant que han obert un nou alberg a la població de L’Albiol, farem una estada de quatre dies, MP, i farem excursions per aquests paratges
força desconeguts i solitaris.
Desplaçament en cotxes particulars.
Dijous 8: Sortida a les 8.00 del matí de Barcelona, (Av. Diagonal, metro Palau Reial, cantonada carrer John M. Keynes) Anem per autopista AP7 i després AP2 fins la sortida de Vila-rodona-Valls. Passarem per Alcover i anirem a deixar els cotxes al poble de Capafonts.
Cap a les 11.00 aprox. comencem a caminar cap a la Roca Foradada. Parada per admirar el paisatge de l’entorn. Passarem per la Cova del Grèvol i arribarem als Motllats, punt més alt de la sortida. A una hora prudent dinarem de pícnic.
Tornarem cap al poble passant pel Pont de Goi, la Cova de les Gralles i la Font de la Llúdriga, naixement del Riu Brugent.
Si tenim temps, farem una curta passejada pel poble, i anirem amb els cotxes fins a L’Albiol. Allotjament a l’Alberg, sopar i dormir.
Dades tècniques aproximades: 13 km 4h 400 m desnivell positiu.

Divendres 9: Després d’esmorzar farem una agradable ruta que ens portarà al poble abandonat de La Mussara. Seguirem camins marcats com GR65.5, GR172, i GR7. Hi ha possibilitat de fer algun grau de diferent dificultat,que no programem per precaució. Dinarem de pícnic, i al vespre tornarem a sopar i dormir a l’Alberg.
Dades: 16 km 6 h 300 m desnivell +

Dissabte 10: La ruta d’avui ens portarà cap a l’est. Farem baixada fins al Mas de Forés, aprop de l’ermita del Remei d’Alcover. Remuntarem la Vall del Riu Glorieta, amb els seus tolls i cascades, i arribarem fins al poble de Mont-ral. Dinarem de pícnic. A la tornada farem un xic d’esforç per baixar pel Grau de l’Estelada i visitarem el castell de L’Albiol, abans de tornar a l’Alberg per sopar i descansar.
Dades: 17 km. 5h 700m. desnivell +

Diumenge 11: Havent esmorzat, recollirem les nostres coses, i anirem amb els cotxes a l’encantador poble de Farena. Seguint un agradable camí al costat del riu Brugent, arribarem al Toll de l’Olla, un lloc molt encisador. Tornarem al mateix poble per un altre camí, i anirem a fer el dinar de comiat en un restaurant de la zona.
Tornada a Barcelona per una ruta semblant a la del primer dia.
Dades: 10 km. 3h 200m. desnivell+

Cal portar: Cal portar motxilla petita per les excursions, roba d’abric, impermeable, sabates), de muntanya, bastons per caminar, sac de dormir (a l’alberg ens han dit que no tenen mantes per tothom), funda de coixí, tovallola, pijama i necesser, roba de recanvi, llanterna, cantimplora… menjar pels pícnics de dijous, divendres i dissabte, bon humor i alegria.

PREU: aproximadament 140 € (organització, tres nits en MP). Hi ha descompte pels federats i pels socis del Casal, recordeu de portar els carnets. No està comptat eldinar del darrer dia. El cost del desplaçament en cotxes es calcularà un cop allà i es distribuirà entre tots els participants (aprox. 80 euros/cotxe).
INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS PER INTERNET I COMPTE CORRENT enviar un correu (muntanya@lambdaweb.org) indicant el vostre nom,
telèfon de contacte, disponibilitat de vehicle, i fer un ingrés de 50€ amb el vostre nom i ALBIOL a BBVA ES72-0182-4609-9802-0116-3862
També us podeu apuntar directament al Casal Lambda (Centre de Recursos LGTBI de Barcelona, carrer Comte Borrell 22, tel. 933195550)
Places limitades (10)
AQUESTA EXCURSIÓ NO INCLOU ASSEGURANÇA EN CAS D’ACCIDENT. L’assegurança corre a càrrec de cadascú. L’organització no assumeix cap responsabilitat pels danys o perjudicis que la pràctica de l’activitat pugui ocasionar a un mateix i/o a tercers, si bé vetllarà per tal d’evitar-los.
Grup adherit a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya