Carregant Esdeveniments

Sant Julià de Cerdanyola se situa en una àmplia vall sobre Guardiola de Bergueda. Un impressionant salt separa aquests dos pobles, després de salvar el desnivell, amb les impressionants vistes que es van obrint de les serres del Berguedà. El primer que crida l’atenció a mesura que ens apropem al poble són les inacabables fileres de parets i, darrere espessos boscos. Aquests dos elements, camps abandonats i boscos, a més de les extenses panoramiques, seràn constants al llarg de la ruta que es proposa, que més o menys, ressegueix el perímetre del municipi. Encara que la llargada de la ruta i el seu desnivell acumulat puguin semblar molt, tot es molt progressiu, i fa de bon fer. Gaire bé al final del trajecte es troba un tros de cami que l’anomenen el mal pas. Per tal de evitar aquest tram molt aeri agafarem una pista que l’evita i escorça una mica el trajecte

Lloc de sortida: 8:00 h de Sant Andreu Arenal – Metro Fabra i Puig

El punt de trobada a Sant Julia será a lèstacio de bus que es troba a l’entrada del poble,punt on es troba tot de cartells de les rutes que es poden fer al terme, a les 10.30h. Deixem un marge de temps per poder fer un café i esmorzar abans d’arribar. Cada cotxe aura de trobar un puesto pel seu compte ja que a Sant Julià no hi ha cap bar i no haber de parar per esmorzar al llarg del trajecte.

 Dades:    Distància aprox.:             13 Km

Durada caminada.:                                          Entre 5:00 h i 5:30 h

Desnivell acumulat:                     Uns 900 m aproximadament

Dificultat:                                      Mitjana

 Què cal portar:Esmorzar, dinar, aigua, barret, bon calçat, roba d’abric, crema solar i mirar la previsió meteorològica el dia abans.

Preu:0 € els socis i 5 € els no socis

Inscripcions:Envieu un e-mail (muntanya@lambdaweb.org) per reservar plaça i feu un ingrés a BBVA ES72 0182 4609 9802 0116 3862, indicant el nom i ST JULIA També us podeu apuntar directament al Casal (Comte Borrell, 22 – 08015 Barcelona, tel. 93319 55 50. Indicar si sou socis, si porteu cotxe i si aneu directament a destí

Vocals:Fernando i Toni

 AQUESTA EXCURSIÓ NO INCLOU ASSEGURANÇA EN CAS D’ACCIDENT.

L’assegurança corre a càrrec de cadascú, no assumint la organització cap responsabilitat pels danys o perjudicis que la pràctica de la activitat pugui ocasionar a un mateix i/o a tercers, si bé vetllarà per tal d’evitar-los.

Grup adherit a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya