Carregant Esdeveniments

Degut a les restriccions de mobilitat municipal la sortida queda ajornada de forma indefinida, es farà mes endavant

Lloc de sortida: 8:30 h de St Andreu Arenal – Metro línia 1 Fabra i Puig

 Descripció: Anirem en cotxes particulars fins a Moià. Recorregut circular pel Moianès seguint parts del GR177, amb sortida i arribada a Moià. Passejada llarga però fàcil ja que majoritàriament es camina per pistes forestals. Sortirem de Moià sobre les 10 del matí després de fer un cafè i enfilarem cap a Sant Pere de Ferrerons. Des d’allà seguirem pel Serrat de l’Espelta fins arribar al Puig Rodó (1056 metres). Passarem pel Dolmen del mateix nom i baixarem cap a l’Estany, on es troba el Monestir de Santa Maria de l’Estany (segle XI). Per la tarda tornarem cap a Moià passant pel Soler de Terrades.

Lloc de trobada: Plaça de Sant Sebastià de Moià

https://goo.gl/maps/px3PxkFB5t3V7BG66

Es poden aparcar els cotxes molt a prop, al següent pàrquing https://goo.gl/maps/WSCpQiQvUVyTHLfB8

Dades:   Distància aprox.:                21 Km

Durada caminada.:            6h aprox

Desnivell acumulat:           560 m

Dificultat:                          Baixa

Què cal portar: Esmorzar, dinar, aigua (no hi ha fonts pel camí), roba d’abric per si fa fred, bon calçat i impermeable.

Preu:10€ els socis i 14€ els no socis (per pagar als conductors les despeses de benzina)

Inscripcions:Envieu un e-mail (muntanya@lambdaweb.org) per reservar plaça i feu un ingrés a BBVA ES72 0182 4609 9802 0116 3862, indicant el nom i MOIA També us podeu apuntar directament al Casal (Comte Borrell, 22 – 08015 Barcelona, tel. 93319 55 50). INDICAR SI POTS PORTAR COTXE (se us pagarà la benzina)

Vocal:Enric

AQUESTA EXCURSIÓ NO INCLOU ASSEGURANÇA EN CAS D’ACCIDENT.

L’assegurança corre a càrrec de cadascú, no assumint la organització cap responsabilitat pels danys o perjudicis que la pràctica de la activitat pugui ocasionar a un mateix i/o a tercers, si bé vetllarà per tal d’evitar-los.

Grup adherit a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya