Carregant Esdeveniments

Lloc de sortida: 8:00 h de Sant Andreu Arenal (Renfe, Metro Fabra i Puig)
Itinerari: Ens trobarem tots, tant els que surtin de Barcelona com els que hi vagin directament, al barri de l’Estació de Rajadell aprox. a les 09.15 per fer un cafè abans de començar a caminar.
Anirem a aparcar els cotxes a l’aparcament que hi ha al final del Casc Antic del poble (enviarem l’ubicació exacta als conductors).
Al començament el camí és planer, passarem per la Font de la Regata, que probablement no raji, i anirem fent tranquilament fins trobar les pistes que s’enfilen per la muntanya.
El recorregut és llarg i remunta un desnivell notable. Farem totes les parades pertinents per reagrupar-nos i descansar. En un parell d’hores assolirem el cim (870 m.) des d’on albirarem un ampli paissatge de tota la Catalunya Central. Muntanyes de Montserrat, la Mola de Sant LLorenç del Munt, el Montcau, el Montseny, el Matagalls, el Port del Comte, el Pedraforca, la Serra del
Cadí, etc…
Als nostres peus, uns magnífics replans agraris de Sant Salvador de Guardiola i de Castellfollit del Boix. Cap al nord els boscos incipients que s’estan recuperant dels incendis del Bages i el Berguedà de fa 25 anys.
El cim serà un bon lloc per fer un petit refrigeri i descansar.
Baixarem per la vessant oriental per un sender costerut fins un petit coll. Pujarem al Puigde Tres Creus (només 70 m. de desnivell) i ja serà tot camí de baixada fins tornar al punt de sortida.
En un moment convenient, mirant de trobar un lloc arrecerat i ombrejat, dinarem y ens permetrem fer una estoneta de migdiada.
Acabada la caminada, farem un volt pel Casc Antic de Rajadell (castell, esglèsia,…) i anirem a fer el got en algun dels bars del barri de l’Estació.

Enlllaç de la ruta al wikiloc:  https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/rajadell-cogullo-de-caltorre-turo-de-les-tres-creus-84657015

Dades:

Distància .: 15 Km
Durada caminada.: 5:00 hores
Desnivell acumulat: Uns 650 m aprox.
Dificultat: Mitjana
Què cal portar: Esmorzar, dinar, molta aigua (recomanen mínim un litro), barret, bon calçat,
crema solar …
Preu de la inscripció: no socis 5 € (socis gratuït)
Cada cotxe liquidarà les despeses de desplaçament amb els passatgers.
Inscripcions: Envieu un e-mail (muntanya@lambdaweb.org) per reservar plaça ,indicant si disposeu de vehicle, i feu un ingrés a BBVA ES72 0182 4609 9802 0116 3862, amb el vostre nom i RAJADELL
També us podeu apuntar directament al Casal (Comte Borrell, 22 – 08015 Barcelona, tel. 93 319 55 50).
Vocals: Lluís Ferrer i Joan Melús
AQUESTA EXCURSIÓ NO INCLOU ASSEGURANÇA EN CAS D’ACCIDENT.
L’assegurança corre a càrrec de cadascú, no assumint la organització cap responsabilitat pels danys o perjudicis que la pràctica de la
activitat pugui ocasionar a un mateix i/o a tercers, si bé vetllarà per tal d’evitar-los.
Grup adherit a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya