Carregant Esdeveniments

El Grup de Divendres al Lambda organitza un passi de Curts procedents del Programa Educatiu d’enguany, sota el títol Curtmetratges que eduquen noves mirades LGTBIQ+.

-Strangers by T. Joel Junior: una trobada casual entre dos estranys al voltant d’un arbre que guarda vivències relacionades amb traumes i memòries. Una possibilitat de sanar enfront l’altre que ha estat multi premiat en desenes de festivals de cinema.
-Fefteen by Louisa Baldwin: com podem explicar els primers pensaments d’una noia de quinze anys lesbiana? Les seves pors primerenques, la manera d’enamorar-se, el fet d’estimar i ser estimada. I a través dels seus ulls innocents veure el futur ple d’esperança i, potser, desengany.
-Brothers by Alex Lampsos: un vídeo que busca deixar constància del difícil i necessari moment del “outing” de dos germans enfront del seu pare. Un acte que avui dia pot semblar banal, però que a dia d’avui, també constitueix una acció necessària, política i alliberadora.
-Sóc diferent sóc com tu by Gayles TV: una campanya important que es va realitzar a Catalunya, que busca deixar patent la visibilitat del col·lectiu Lgtbiq+ en l’entorn rural en un esperit de concòrdia i coneixement de les diverses realitats, a vegades ocultes o no tingudes en compte.
A bathroom break at kinky boots by Cyndi Lauper and Harvey Fiertstein: guiats de la mà mestra d’Harvey Fierstein i Cindy Lauper, autors del musical Kinky Boots, acompanyem a l’elenc del musical en un descans per a anar al bany. Uns banys globals que, possiblement, ens mostren el camí del futur entre cançons i balls.

Debat obert després del visionat dels diferents curts.

Localització: Centre LGTBI de Barcelona

Divendres 10/11/2023 a les 19.30h

Aforament limitat! Inscripcions a divendres@lambda.cat