L’ edició dels 25 anys de la Mostra FIRE!!  comença aquest dijous 10 de juny a les 20h amb la producció francobelga Lola vers la mer de Laurent Micheli, una road movie de la secció PANTALLA TRANS. Una hora abans, a les 19h, serà el torn d’obrir les portes també de l’exposició commemorativa 25 Anys ON FIRE!! Cinema i referents LGTBI.

Ja podeu consultar la programació completa de l’edició del quart de segle de la Mostra FIRE!!  que, del 10 al 20 de juny, busca celebrar 25 anys cremant armaris amb un total de 45 títols, entre les seccions de llargmetratges, documentals i curtmetratges de països com França, Estats Units, Àustria, Bèlgica, Turquia, Regne Unit, Noruega o Austràlia.

Destaca en el 25è aniversari una forta aposta per les dones ja que aquest és l’any amb més produccions fetes per dones, fins a 16 directores. La lluita contra la transfòbia també es troba al capdavant d’aquesta edició, ja des de la mateixa cinta inaugural així com la ja tradicional secció oficial PANTALLA TRANS.

L’Institut Francès torna com a seu presencial després del descans forçat de 2020. Completaran l’oferta, una interessant selecció de títols disponibles a la plataforma Filmin repetint el format digital que va ser un èxit en el seu debut l’any passat.

La Mostra Internacional de Cinema Gai i Lèsbic tindrà lloc del 10 al 20 de juny.

[Podeu trobar la programació completa i la venda d’entrades a mostrafire.com]