LAURA GONZÁLEZ TEJEDOR. Graduada en Dret i Màster d’Accés a l’Advocacia a la universitat Rovira i Virgili de Tarragona. Advocada especialitzada en els Drets de les persones del col·lectiu LGTBI+. Ponent en diverses xerrades relacionades amb els Drets i Llibertats LGTBI+ .

NÚRIA BECERRA i FANDO. Graduada en Dret i Graduada en Criminologia i Polítiques Públiques de Prevenció per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona; Màster d’Accés a l’Advocacia per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. Ha cursat pràctiques la Fiscalia de Barcelona.

ROBERTO DOMÍNGUEZ LILLO, Graduado en Derecho y Máster de Acceso a la Abogacía por la Universidad de Barcelona. Actualmente estoy colaborando con el Observatorio contra la Homofobia, en la recepción de denuncias, atención y ayuda a las víctimas de conductas con componente lgtbifóbico. Defiendo la causa en favor de la igualdad y de la diversidad sexual animando a concienciar de la importancia de denunciar para visibilidad esta temática en Catalunya.

ANDRÉS MOLINA FERNÁNDEZ. Graduat en Dret i Màster d’Accés a l’Advocacia a la Universitat de Barcelona. Actualment treballa a la Fira de Barcelona com a tècnic jurídic, donat el seu interès pel sector públic. Des de l’inici dels estudis universitaris va començar a formar-se autònomament en estudis de gènere i sexualitat, especialment en el tractament institucional a les persones LGTBI+.