Donar aquesta notícia i fer aquesta nota ens deixa profundament afectats i tristos. En Joan va ser trobat mort ahir per la seva germana. Després de ser alertada i acompanyada per uns bons amics.

Sempre recordarem en Joan treballant incansablement a la secretaria del Casal Lambda. Atenent totes les demandes de socis i simpatitzants. Oferint els espais, portant els comptes de caixa, enviant notes, agendes i tantes i tantes tasques que feien possible que el Casal funcionés. Ell també feia les notes als socis quan moria alguna persona propera. Ara, nosaltres ho volem fer amb les paraules que ell també utilitzava: en Joan, soci, voluntari i treballador del Casal ha traspassat ahir dilluns dia 23.

D’en Joan però el què més destacava era el seu somriure i la seva combinació de colors i estampats en la seva indumentària. Donava color a l’espai fosc i estret dels darrers anys del Casal Lambda a la seu de Verdaguer i Callís. Amb aquesta imatge de llum i color volem transmetre el nostre condol a la seva família, amistats i voluntariat del Casal Lambda. Un bon descans Joan; et recordem i no t’oblidem.

 

Comissió Permanent

Casal Lambda

Barcelona, 24 d’octubre 2017