Del 23 al 26 de Juny

 

Ens allotjarem a la zona d’acampada del Mas de La Franqueta, Horta de Sant Joan.

 

Descripció General:

Dijous 23: A les 18h. Sortirem de Palau Reial en direcció a Horta de Sant Joan Passant per Gandesa i per Bot(+/- 2:30 de viatge).  Instal•larem les tendes. Sopar de  la  nit de Sant Joan preparat pels organitzadors.

 

 

Divendres 24: El Barranc del Carrer Ample.

Ruta circular que ens permetrà descobrir paisatges i vegetacions diferents al llarg del recorregut. Sortirem a peu de la zona d’acampada. Remuntarem el Barranc del Carrer Ample fins arribar a  dalt de tot, a les Rases del Maraco on trobarem el GR 7 que ve de Paüls i que ens portarà  al refugi de les Clotes,on dinarem. Abandonarem el GR i anirem a cercar una pista que ens portarà al nostre punt de sortida. Bany al riu dels Estrets

 

Dissabte 25: La Penya Galera.

Agafarem els cotxes per anar cap a Arnes i agafarem una pista que ens portarà al Toll de Vidre.  Hi deixarem els cotxes i anirem a buscar un PR que ens pujarà fins dalt de la Penya  Galera. Des del cim divisarem una panoràmica  sobre tots els pobles de la zona, els catalans i els aragonesos. Tornarem a baixar per on hem vingut i buscarem algun toll  per un bany al riu Algars que separa Catalunya i Aragó. Cap al tard anirem a sopar a Horta de Sant Joan.

Diumenge 26:

Recollirem el campament i marxarem a banyar-nos i a visitar la Freixneda on dinarem. Després de dinar, tornarem cap a Barcelona.

INSCRIPCIONS PER COMPTE CORRENT:

Caixa de Catalunya 2013-0500-11-0212830635. Després cal trucar o enviar un email (muntanya@lambdaweb.org) al Casal per comunicar l’ingrés i les teves dades.

Cal  portar: roba i tovallola, bones sabates. Calculeu el que us caldrà  portar menjar per 3 esmorzars, dos dinars i un sopar.  Està previst anar a un restaurant pel sopar de dissabte i el dinar de diumenge.

 

IMPORTANT: QUAN US INSCRIVIU INDIQUEU SI DISPOSEU DE COTXE I/O TENDA

 

PREU:   40€  per la reserva (inclou zona acampada + sopar de St Joan)

INSCRIPCIÓ:  Fins el 20 de juny. Places limitades (unes 20).

INFORMACIÓ AL CASAL LAMBDA:   C/ Verdaguer i Callís, 10. (08003)

Barcelona    Tel. 93 319 55 50

VOCALS:  j. Franch, J. Pérez i P. Cerrato

Grup adherit a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya