Dissabte passat el grup de joves del Casal Lambda vam acomiadar el mes de febrer amb un toc de color i creativitat. Amb motiu del 25è aniversari dels estudis cinematogràfics Pixar, la fundació CaixaForum va organitzar una exposició on vam poder veure el procés creatiu de pel.lícules mítiques d’animació com ara Toy Story o Buscant en Nemo. També vam poder repassar la història d’aquests estudis nord-americans des del seus inicis a l’any 1979.

En sortir, aprofitant que estàvem molt a prop, vam gaudir de l’espectacle d’aigua, música i color més barceloní: la font Màgica de Montjuic. Un no es cansa mai de veure aquesta barreja de sensacions que il.lumina les nits barcelonines des de fa moltes dècades.

Més tard, vam sopar tots per l’avinguda Paral·lel on vam intercanviar les nostres impressions sobre l’exposició i, aprofitant que molts de nosaltres sóm nous al grup, també vam parlar de les nostres experiències i ens vam conéixer millor. Com que el ventall d’edat dins del grup és força ampli, vam poder comparar diverses posicions en temes tan diversos com sortir de l’armari o com entendre i viure l’homosexualitat. Va ser realment força enriquidor.