10/04/2015

Aquest divendres hem celebrat un gran sopar per donar la benvinguda a diversos nous membres que s’han afegit al Grup Jove recentment. En total ens hem aplegat una vintena de participants per passar una bona estona a la sala d’actes del Casal Lambda.

Aprofitant l’assistència de nouvinguts i la gran convocatòria de joves que ha aconseguit el sopar, en Jordi Samsó, responsable de voluntariat del Casal Lambda, ens ha fet una presentació de l’associació i de tot el que l’envolta. Ens ha mostrat la història del Casal fins arribar a ser la gran entitat que és avui, així com els espais i comissions que el formen i els serveis que ofereix. També ens ha parlat del que significa ser voluntari i del benefici personal que se n’obté.

Tocades les 22h han arribat les pizzes i hem sopat tot explicant-nos novetats i posant-nos al dia. Hem aprofitat per fer una pluja d’idees per a l’spot que estem preparant per promocionar el Grup de Joves, i han sortit propostes ben originals! Finalment ens hem animat per sortir de festa per l’ambient de Barcelona i passar una divertida nit de ball i bon ambient entre amics. Els nous membres han pogut integrar-se i a conèixer la resta de companys i el clima del casal. Si vols ser un d’ells no t’ho pensis més i participa tu també al Casal Lambda!