Dissabte 7 de juliol de 2012

 

 

LLOC DE SORTIDA:

8 h. Sant Andreu Arenal – Fabra i Puig                 

DESCRIPCIÓ GENERAL:

Per la sortida d’aquest estiu us proposem anar a fer una passejada pel camí de ronda que enllaça els pobles de Calella de Palafrugell i Palamós, camí que ens permetrà d’ endinsar-nos en una de les parts més espectaculars de la Costa Brava.

Arribarem a Calella per esmorzar i fer un cafè. Començarem a caminar tot resseguint la Costa. Passarem pels jardins de Cap Roig. Després tornarem a tocar el mar a la Cala Estreta on  pararem a reposar una mica i  fer un bany. Després de descansar de la calor una estona caminarem un altre tram  fins arribar a la platja del Castell, una de les últimes platges  verges de la costa catalana, encara que essent un dissabte de Juliol potser no farà aquesta sensació.

 

 

 

Aleshores ja serà l’hora  de dinar i de gaudir de la platja. Acabarem la jornada arribant a Palamós on tindrem temps de fer un refresc  o qui ho prefereixi donar-se una última remullada.

Així doncs us convidem a venir a passar un dia tranquil de platja, sol i banys en una de les zones més maques de la nostra costa.

 

IMPORTANT:No us oblideu de portar protecció solar i qui vulgui un para-sol, ja que a  l’hora de dinar sota el sol del migdia pot ser durillo encara que a la cala del Castell  hi  ha una pineda .Cal que porteu el banyador  ja que no totes les platges son nudistes.

 

DADES:       

Distància aprox.: 5 Km.

Durada caminada.: 3 h

Desnivell acumulat: Arran de mar (70 m)

Dificultat: Baixa (malgrat la calor que pugui fer)                    

QUÈ CAL PORTAR:  

Esmorzar, dinar, bon calçat, protector solar, gorra, banyador, tovallola i para-sol qui ho desitgi.

PREU:                    

14 € socis/17 € no socis.

INSCRIPCIONS AL CASAL LAMBDA:

C/ Verdaguer i Callís, 10.Tel. 93-319 55 50. 08003 Barcelona

INSCRIPCIONS PER COMPTE CORRENT:

Envieu un e-mail (muntanya@lambdaweb.org) per reservar plaça i feu ingrés a CatalunyaCaixa 2013-0500-11-0212830635, indicant nom i COSTA

VOCALS: Fernando i Toni

 

AQUESTA EXCURSIÓ NO INCLOU ASSEGURANÇA EN CAS D’ACCIDENT.

l’assegurança corre a càrrec de cadascú, no assumint la organització cap responsabilitat pels danys o perjudicis que la pràctica de la activitat pugui ocasionar a un mateix i/o a tercers.

Grup adherit a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya