Probablement molts de vosaltres, socis/es i amics/gues, ja sabeu que el Casal Lambda canvia de seu. Després de 15 anys al carrer Verdaguer i Callís, tancarem les portes d’aquesta seu i n’obrirem unes de noves no gaire lluny d’on vam néixer. Tot i que al Carrer Aribau tenim la nostra primera seu com a Institut Lambda, va ser al Passeig Picasso on va esdevenir CASAL, i com diu el refrany “Roda el món i torna al Born”, doncs i tornem ven a prop, al costat de l’Estació de França a un edifici annexe, cantonada amb la Ciutadella, un edifici de propietat municipal.

Per aquest motiu i un cop acabada la Mostra, estem inmersos en el trasllat de l’entitat; empaquetant llibres, mobiliari, etc… 15 anys al carrer Verdaguer i Callís donen per a molt. Al juny ja vam fer el nostre comiat de la seu amb molts amics/gues i socis/es que van venir per deixar el seu record i conéixer les noves instal·lacions.

Degut a les obres d’adequació de la nova seu, Av. del Marquès de l’Argentera, 22, de moment no tenim una data fixa d’obertura. Però, molt probablement poguem obrir les portes entre setembre i octubre, estigueu-ne pendents a la web i a les nostres xarxes socials (Facebook i Twitter).

 

Comissió Permanent 

Casal Lambda

Barcelona, 15 de juliol de 2016