Divendres dia 10 de desembre es complien 47 anys de la declaració universal dels Drets Humans en la qual en el seu article número 2 es podia llegir:

“Tota persona té totes les llibertats enumerades en la declaració universal de drets humans sense distinció de raça, color, sexe, idioma, religió o de qualsevol altra caràcter, origen nacional o social, posició econòmica, naixement o qualsevol altra condició”. 

Tot i que no especifica res sobre els drets LGTBI, les persones del col·lectiu es podien acollir a aquest article. Però no va ser fins al 1994 que l’ONU es va posicionar a favor dels drets LGTBI en un cas a Austràlia que es va saldar amb la derogació de les últimes lleis contra la sodomia australianes.

El dissabte 11 de desembre vam voler celebrar i reivindicar el Drets Humans en un acte organitzat pel Casal Lambda i la Plataforma d’Entitats LGTBI de Catalunya juntament amb els dos cors masculins de la ciutat, Barcelona Rainbow SingersBarcelona Gay Men’s Chorus a l’Hotel Axel de Barcelona.

Brigitta Lamoure va ser l’encarregada de conduir l’acte en el qual va llegir el manifest, agraint poder fer aquest acte en una ciutat lliure en la qual es respecten els drets del col·lectiu. 

Els dos cors van posar la nota musical a l’act, amb versions com I lived de OneRepublic, This is Me de la pel·lícula Greatest Showman, Sueña de la pel·lícula de El jorobado de Notre Dame.

El vespre va acabar amb els dos cors i la Brigitta cantant una nadala i amb el DJ Miguel Ángel amenitzant la festa.