9 al 15 d’agost de 2012

LLOC DE SORTIDA: dijous dia 9 a les 8.00 h. a St Andreu Arenal                  

 

DESCRIPCIÓ GENERAL: Després de la gran experiència de Carros de Foc de l’estiu passat, aquest any fem l’altre circuit mític de l’alta muntanya. Una travessa circular pel Parc natural de Cadí–Moixeró en sis etapes. El primer dia sortirem de Barcelona en cotxes particulars i arribarem al Refugi de Gresolet on pernoctarem. Els altres 5 dies anirem de refugi en refugi seguint l’ordre de l’esquema. Dimecres dia 15 tornarem a Barcelona.

Veure detalls a : http://cavallsdelvent.com/

 

 

Les places són limitades, cal fer les reserves amb molta antelació i deixar 85 € de paga i senyal (condició indispensable per reservar). Data límit de reserva: 1 de maig.

 

DADES:            

Distància aprox.: 97 Km.

Durada caminada.: 26-30 hores efectives (6 dies de travessa)

Desnivell acumulat: 4775 m de pujada (i 4775m de baixada)

Dificultat: Alta muntanya                            

 

QUÈ CAL PORTAR: Equipament per a la travessa, Botes, motxilla, sac de dormir, bastons, abric, impermeable i  dinar pel primer dia (en el preu final hi ha inclòs el pícnic).                                   

PREU ÚNIC: 270 € preu promoció ‘travessa completa’ inclou pernoctació, mitja pensió, pícnics i Forfait (mapa, samarreta, etc). Despeses de desplaçament a repartir cada cotxe.

INSCRIPCIONS AL CASAL LAMBDA: C/ Verdaguer i Callís, 10.     Tel. 93-319 55 50.     

INSCRIPCIONS PER COMPTE CORRENT: Envieu un e-mail indicant telèfon i si teniu cotxe a muntanya@lambdaweb.org  per reservar plaça i feu ingrés de 85 € a CatalunyaCaixa 2013-0500-11-0212830635, indicant nom i CAVALLS DEL VENT

VOCALS:Josep Mª, Pep i Miquel

 

AQUESTA EXCURSIÓ NO INCLOU ASSEGURANÇA EN CAS D’ACCIDENT.

l’assegurança corre a càrrec de cadascú, no assumint la organització cap responsabilitat pels danys o perjudicis que la pràctica de la activitat pugui ocasionar a un mateix i/o a tercers. Es recomana tenir la Llicència FEEC.

Grup adherit a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya