1,2,3 i 4 de maig de 20

Alcanyís-Delta de l’Ebre en bicicleta

SORTIDA: Ens trobarem a les 6.00 al metro de Palau Reial. Sortirem en cotxes per arribar al pàrquing de RENFE de L’Aldea. Ens hi esperarà un autocar que ens portarà a Alcanyís on arribarem cap a les 10.00.

DESCRIPCIÓ GENERAL:

Dijous 1: Alcanyís-Arnes.Cap  a les 10.00 començarem un recorregut de 47 km en bici per la via verda fins a Arnes . Al  migdia dinarem de picnic  a Torre del Compte. Seguirem en direcció a Vallderoures. Cap a les 19.00 arribarem a Arnes  on passarem la nit en un hotel a mitja pensió .

Divendres 2:  Arnes-Tortosa. A les 10.00 sortim tot observant el marc incomparable dels Ports i mitja hora després serem a Horta de Sant Joan. Passarem pel poble. Tot seguit agafarem la via verda que acompanya el riu Canaletes. Ens hi  banyarem. Caldrà portar llum per creuar els 19 túnels.. El picnic del migdia es farà a l’antiga estació de Benifallet. A la tarda  tot resseguint l’Ebre, passarem per Xerta i Aldover. Cap al tard serem a Tortosa. El recorregut haurà estat de 49 km. Ens allotjarem en un hotel a mitja pensió.

Dissabte 3: Tortosa-Deltebre. A les 10.00 farem un itinerari cultural per Tortosa. Un cop acabat ens dirigirem a Amposta on dinarem de picnic. A la tarda agafarem el carril  bici “Camí de Sirga” que segueix el curs del riu i que ens portarà cap  a Deltebre. Haurem recorregut 30 km més. Ens allotjarem a l’alberg de joventut.

Diumenge 4: Relax. Passejada suau pel Delta i observació d’ocells i bany al mar si el temps acompanya.  Al migdia dinarem arròs a un restaurant de la zona.

A la tarda tornarem cap a Barcelona

 

DADES: 2 nits d’hotel i 1 nit d’alberg a mitja pensió. Una furgoneta ens donarà suport en tot el recorregut per la via. Durem en bicicleta només una motxilla petita pel picnic i l’aigua.

QUÈ CAL PORTAR: Picnic per a 3 dies,  calçat ideal per anar en bici,  impermeable. Llum pels túnels, tovallola i banyador.

PREU: 325€ inclòs el lloguer de la bici, 298€ si portes bici pròpia, no inclou la benzina dels cotxes fins L’Aldea i tornar.

INSCRIPCIONS AL CASAL: c/ Verdaguer i Callís, 10, BCN Tel. 93-319 55 50

INSCRIPCIONS PER COMPTE CORRENT:

Envieu un e-mail (muntanya@lambdaweb.org) per reservar plaça indicant si sou socis i el vostre telèfon de contacte, i feu ingrés a CatalunyaCaixa 2013-0500-11-0212830635, indicant el vostre nom i Mm-I

VOCALS: Jordi,  Javi i Patrick

AQUESTA EXCURSIÓ NO INCLOU ASSEGURANÇA EN CAS D’ACCIDENT.

l’assegurança corre a càrrec de cadascú, no assumint la organització cap responsabilitat pels danys o perjudicis que la pràctica de la activitat pugui ocasionar a un mateix i/o a tercers.

Grup adherit a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya