Han passat uns mesos des de l’última vegada que vas rebre notícies de part nostra i durant tot aquest temps hem seguit treballant per portar-te la millor selecció de cinema LGBTI com en altres edicions.

Malauradament per les conseqüències que estem vivint derivades de la pandèmia de l’COVID-19, molts festivals de cinema hem vist com es tancava la porta per celebrar una edició presencial. Per aquest motiu hem hagut de replantejar de quina forma celebrar aquesta edició. Aquest any, aliats amb FILMIN, hem creat FIRE !! AT HOME, una edició de qualitat perquè gaudeixis del millor cinema.

Una àmplia selecció de pel·lícules d’estrena, un homenatge a director Marc Berger i una retrospectiva dels millors títols que han passat per la Mostra, són algunes de les novetats que us avancem de la propera edició.

Com a novetat d’aquesta edició digital, tindrem diverses trobades en línia amb professionals de la indústria cinematogràfica, per parlar sobre “Producció, distribució i exhibició de cinema LGBTI”, també comptarem com és habitual a la Mostra, amb diretors de les pel·lícules i podrem parlar amb ells sobre el procés creatiu.

Properament anunciarem els títols de les pel·lícules que formaran part d’aquesta edició extraordinària.

Recorda les dates:

DEL 10 AL 20 DE SETEMBRE A FILMIN
Properament, més  info a la pàgina web de la mostra
www.mostrafire.com