Diumenge 6 de juliol de 2014

Aiguamolls de l’Empordà

(Alt Empordà)

LLOC DE SORTIDA:  Quedem a les 7.30 h del matí a Sant Andreu Arenal (metro Fabra i Puig), per anar cap a Castelló d’Empúries, on esmorzarem.

DESCRIPCIÓ GENERAL: Per fi arriba la popular sortida de l’estiu del grup de muntanya a la platja! Des del pont de la Muga agafarem el GR-92 (sender del Mediterrani) en direcció al Cortalet, centre d’informació del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà, on farem una visita ràpida a l’exposició permanent. Continuarem pels Aiguamolls aturant-nos als aguaits per observar ocells. Arribarem a la platja nudista de Can Comes on tindrem temps per fer un bany i dinar. Després de descansar travessarem la desembocadura de la Muga per seguir el camí natural d’ombra arbòria de ribera fins a Castelló d’Empúries. Després de fer un refresc i una passejada pel centre històric de la vila comtal farem via cap a Barcelona on preveiem arribar a les 20 h.

DADES:        Distància aprox.:     12 Km.
Durada caminada:   4 hores
Desnivell acumulat: inapreciable
Dificultat: baixa
QUÈ CAL PORTAR:    esmorzar, dinar, aigua, ulleres de sol, gorra, protecció solar i tovallola. Es recomana portar protecció contra els mosquits, especialment per a les persones proclius a les seves picades.
PREU:  14 € socis / 17 € no socis)
INSCRIPCIONS AL CASAL LAMBDA: Envieu un e-mail (muntanya@lambdaweb.org) per reservar plaça i feu l’ingrés a Catalunya Caixa 2013-0500-11-0212830635, indicant el nom i EMPORDÀ

VOCALS:            Jordi i Oriol

AQUESTA EXCURSIÓ NO INCLOU ASSEGURANÇA EN CAS D’ACCIDENT.L’assegurança corre a càrrec de cadascú. L’organització no assumeix cap responsabilitat pels danys o perjudicis que la pràctica de l’activitat pugui ocasionar a un mateix i/o a tercers.

Grup adherit a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya