Del 18 al 21 d’abril de 2014

LA HOYA DE HUESCA

(Setmana Santa 2014 a Osca)

Per aquesta Setmana Santa hem preparat una sortida a la Hoya de Huesca. Els voltants de Huesca conserven un ric patrimoni natural i històric. Les caminades seran de mitja jornada i força fàcils. A més, descobrirem alguns dels indrets més famosos d’Aragó, com el Castell de Loarre i los Mallos de Riglos. Ens allotjarem en un hotel que està força bé i que no és exageradament car. Així que animeu-vos

DESCRIPCIÓ GENERAL:

DIVENDRES 18 . Divendres a Palau Reial a les 8.00 del mati. Sortida en cotxes cap a Huesca. Pararem una mica abans d’arribar i farem una caminada per estirar les cames i conèixer  el que  queda del Cenobi de Sant Miquel de Valdonsera. Després anirem cap a Murillo de Gallego on ens allotjarem a l´hotel LAS AGUAS DE RIGLOS.

DISSABTE 19. Esmorzarem i anirem cap a Loarre on farem una visita guiada del seu famós Castell romànic, el més important d’Europa. En acabar, caminada fins a l´ermita de Nuestra Señora de la Peña al poble de Aniés. Dinar de pic-nic. Per la tarda visitarem  la Colegiata de Santa Mº la Mayor a Bolea i caminadeta fins a l´ ermita rupestre de San Cristobal.

DIUMENGE 20. Dedicarem el dia a los Mallos de Riglos. Una espectacular formació de roques. Una de les imatges més famoses d’Aragó.

DILLUNS 21. Aquest últim dia el dedicarem a fer una visita a la ciutat de Huesca.   Dinarem de restaurant i cap a casa que això ja s’ha acabatRuta molt adient per iniciar-se en les rutes amb bicicleta, la major part del trajecte és de baixada excepte dos ports (Santigosa i Bas).

ALLOTJAMENT. Hotel Las Aguas de Riglos. Regim de mitja pensio ( sopar de menú i esmorçar buffet) . Dinars Divendres, Dissabte i Diumenge de picnic.

PREU 185 € (no inclou despeses de benzina ni picnics)

PER RESERVAR PLAÇA CAL FER UN INGRES DE 50€ DE PAGA I SENYAL ABANS DEL 1 D’ABRIL AL COMPTE DE Caixa Catalunya 2013-0500-11-0212830635, indicant el nom i HUESCA I ENVIAR TAMBÉ UN e-mail (muntanya@lambdaweb.org)