L’any 2015 la Mostra Internacional de Cinema Gai i Lesbià de Barcelona que organitza el Casal Lambda va celebrar la seva 20a edició, amb motiu de l’efemèride van tenir lloc diferents actes fins de la mostra d’aquell any com per exemple una exposició a l’Institut Françés. Els 10 primers anys de mostra es van commemorar amb un llibre que reflecteix l’evolució que ha tingut la mostra al llarg dels seus primers 10 anys de vida (1995-2005). Doncs ara que la mostra ha arribat a la seva 20a edició, hem volgut completar aquest període, de la 11a a la 20a edició amb un altre document.

Us convidem a gaudir d’aquest dossier digital, un reflex modern i actualitzat que repassa les edicions 11a a 20a de la Mostra FIRE!!, que amb tant esforç es tira endavant des del Casal i l’organització de la mostra. Aquest document és senzill i elaborat humilment entre tots amb els pocs recursos dels que disposem, però amb ganes i il·lusió. 

 

 

Edició text i fotos: Javier Domínguez

Maquetació: Maria Pujol

Recerca: Hao Wu

Aportació de context: Antonio Martínez, Jordi Samsó, Abel Lacruz, Joan Anton Rodríguez (autor del llibre dels 10 primers anys de la Mostra) i la Jessie Park

Entrevistes a: Jaume Gil (director de la mostra del 2002 al 2008), Joako Ezpeleta (director des del 2008) i l’Antoine Leonetti coordinador des del 2008).

Gràcies a tots i totes per la vostra col·laboració.

Podeu descarregar el document en pdf.