33
Icons
Institut Francès
6/7
12.30h
Amb la presència
de Miguel Bosch
i Judith Colell.
■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■


Títol
DIVERSITAT EN CURT
Direcció
Diversos
País
Espanya
Intèrprets
Diversos
Producció
Diversos
Gènere
Diversos
Durada
Diversos
Any
2016
Festivals
Estrena a el FIRE!!
CURTMETRATGES: DIVERSITAT EN CURT
Diversidad en corto
L’Ajuntament de Barcelona, a través de la Regidoria de Cicle de Vida, Feminisme i LGBTI, ha encarregat a cinc realitzadors/res de renom o novells, la producció de cinc curtmetratges sobre diversitat afectiva. De ficció o de format documental, pretenen pal·liar no només l’escassetat de material audiovisual a disposició de les escoles primàries i secundàries, sinó ser difosos de manera general per contribuir a un millor enteniment social del que és ser gai, lesbiana o transsexual o viure en famílies homoparentals.

Des d’Isabel Coixet o Isaki Lacuesta, tots dos amb una mirada transversal sobre aquestes temàtiques, passant per Judith Colell (transsexualitat juvenil), Carla Subirana (homoparentalitat femenina), fins a Miguel Bosch (homosexualitat masculina), tots aquests curtmetratges participen d’un mateix objectiu: millorar les condicions de vida del col·lectiu LGBT i, en particular, facilitar la comprensió i la inclusió d’aquests conceptes en edats primerenques.


La mare de la Maria està preparant la festa pel seu 12 aniversari. Mentrestant, la Maria passeja sense voler tornar a casa.

....

Júpiter i Mart són planetes brillants. Es troben a una menor distancia que les estrelles i per això quan les mirem no fan pampallugues. Emeten una llum, ferma i constant, tal i com ho fan la Bruna i el Josep al parlar de la seva família, composada per dues mares.

....

Sergio és un noi-pingüí. Va néixer així. Pensava que era l’únic, i que no coneixeria mai algú com ell, però es va anar a viure a la gran ciutat, i allí va conèixer a Macaroni!