TRAILER

28.06.12
Comença la Mostra!!! i com a aperitiu, cinema a la fresca al RAVAL

El proper diumenge 1 de juliol a les 22.00h es presenta dins el Cicle a l'aire lliure del Raval "Cinema a la Puttanesca" la pel·lícula FLORENT en una sessió especial i prèvia de la Mostra FIRE!! 2012...
Comença la Mostra!!! i com a aperitiu, cinema a la fresca al RAVAL
El proper diumenge 1 de juliol a les 22.00h es presenta dins el Cicle a l'aire lliure del Raval "Cinema a la Puttanesca" la pel·lícula FLORENT en una sessió especial i prèvia de la Mostra FIRE!! 2012.
Una pel·lícula fresca, divertida, històrica per gaudir a la nit d'estiu amb una cerveseta. No et perdis aquest aperitiu de barri amb la gent de Raval Verd!!
T'esperem a les 10 aquest diumenge al carrer Aurora. Més informació a:
http://www.facebook.com/pages/Raval-VERD/324607600893191
25.06.12
LA MOSTRA FIRE!! PRESENTA ELS 8 SEMI-FINALISTES DEL CONCURS FILMING AGAINST VIOLENCE

El divendres passat el jurat del Concurs FILMING AGAISNT VIOLENCE que organitza la Mostra FIRE!!, Amnistia Internacional i l'escola de cinema Bande à Part va triar als 8 curtmetratges semi-finalistes...
LA MOSTRA FIRE!! PRESENTA ELS 8 SEMI-FINALISTES DEL CONCURS FILMING AGAINST VIOLENCE
El divendres passat el jurat del Concurs FILMING AGAISNT VIOLENCE que organitza la Mostra FIRE!!, Amnistia Internacional i l'escola de cinema Bande à Part va triar als 8 curtmetratges semi-finalistes que optaran als premis FIRE!! 2012. Els curts seleccionats són:

"Oh, my god" de Federico Calabuig
"Gisëlle & Malice" d'Eric Monteagudo i Orió Peñalver
"Mama, soy gay!" de Sofia Elliot
"Lo estipulado" de K. Prada i J. Prada
"Jo soy Juana" de Laura Bondel
"La Cruz" d'Alberto Evangeli
"Luna rota" de Javier García
"El defensor" de Manuel H. Martín

Els 8 curtmetratges seran projectats el proper dijous 28 de juny al CINEBAIX de Sant Feliu de Llobregat a les 19.30 i serà el públic assistent qui decidirà quines tres curts passen a la final. Llavors, dins el marc de la pròpia Mostra FIRE!!, el dia divendres 13 de juliol a les 16.30 i el dissabte 14 de juliol a les 18.30, a l'Institut Francès de Barcelona, el públic assistent a les dues sessions de la Mostra decidirà quin dels tres curts finalistes serà el vencedor.

A tots ells, molta sort. El nivell és alt; la Mostra, Amnistia Internacional i l'escola Bande à Part volen agrair a tots els autors la seva participació en el concurs FILMING AGAINST VIOLENCE.

20.06.12
Els nostres amics de La Penúltima compleixen 7 anys i tiren el celler per la finestra!!

Festa de Aniversari el 13 de juliol a la Sala Instinto del carrer Mèxic...
Els nostres amics de La Penúltima compleixen 7 anys i tiren el celler per la finestra!!
Festa de Aniversari el 13 de juliol a la Sala Instinto del carrer Mèxic.

Aquest dia projectem WE WERE HERE a les 22.30 h i a les 24.00 h. En sortir de la Mostra ... A celebrar amb ells.

7 anys de la millor música i la millor gent!!! FELICITATS ...

Pots veure aquí el cartell sencer i l'spot de la fiesta
16.06.12
ES PRESENTA "La Lettera", SEGONA PEÇA PROMOCIONAL DE FIRE!! 2012

De nou una petita gran obra dins d'una altra ... una peça de Juanma Carrillo per a FIRE!! 2012 que compta aquesta vegada amb les actrius Guadalupe Lancho, protagonista del musical "Més de cent mentides"...
ES PRESENTA "La Lettera", SEGONA PEÇA PROMOCIONAL DE FIRE!! 2012
De nou una petita gran obra dins d'una altra ... una peça de Juanma Carrillo per a FIRE!! 2012 que compta aquesta vegada amb les actrius Guadalupe Lancho, protagonista del musical "Més de cent mentides", o sèries com "La Fuga" i "Àguila vermella", pel·lícules com "El contrari de l'amor" i curts com "Caníbals" del propi Carrillo. Aquesta mateixa setmana s'estrena "Evelyn" d'Isabel de Ocampo en la qual participa Guadalupe. La segona actriu, Sonia Lázaro ha treballat en sèries com "Hospital Central" i "La Senyora" i en pel·lícules com "El mal aliè".

"La Lettera" és la segona d'una sèrie de tres peces que la Mostra FIRE!! ha encarregat al director de cinema Juanma Carrillo per promocionar la cita cinematogràfica de juliol però que cobren valor en si mateixes en ser un homenatge al cinema dins del cinema. La primera va ser "Furry Boys" en anglès amb Fernando Tielve i Ignacio Montes; ara aquesta segona en italià, i la tercera ... aquí a uns dies.

Un homenatge al cinema ple de sensualitat, tendresa i sentit de l'humor com a aperitiu de FIRE!! 2012.

Pots veure La Lettera aquí> http://www.youtube.com/watch?v=FGUsTxyHykc
15.06.12
PROMOCIÓ FIRE!!, El bo de quatre pel·lícules per 15 euros!!

Des del 15 al 30 de juny, tot el que es passi pel Casal Lambda podrà adquirir el bo de quatre pel·lícules de la Mostra a 15 euros, bo que després costarà 18 euros a taquilla...
PROMOCIÓ FIRE!!, El bo de quatre pel·lícules per 15 euros!!
Des del 15 al 30 de juny, tot el que es passi pel Casal Lambda podrà adquirir el bo de quatre pel·lícules de la Mostra a 15 euros, bo que després costarà 18 euros a taquilla. Aquesta promoció només dura quinze dies però val la pena. Passa't pel Casal al carrer Verdaguer i Callis, 10 entre les 17 i les 21 i emporta't el bo a preu reduït. Quatre pel·lis FIRE!!

14.06.12
AMOR A PRIMERA HORA, curt guanyador del concurs Stop Sida

STOP SIDA presenta a la Mostra FIRE!! el curtmetratge "Amor a primera hora" guanyador del concurs Safe REC & Plays Safe de l'organització que lluita per la prevenció de la sida entre el col·lectiu homosexual...
AMOR A PRIMERA HORA, curt guanyador del concurs Stop Sida
STOP SIDA presenta a la Mostra FIRE!! el curtmetratge "Amor a primera hora" guanyador del concurs Safe REC & Plays Safe de l'organització que lluita per la prevenció de la sida entre el col·lectiu homosexual. El curt es podrà veure a l'Institut Francès els dies divendres 6, dissabte 7, divendres 14 i dissabte 14 i les sessions de 20.30 i 22.30.

12.06.12
filming against violence, el concurs de curts de fire!!, amnistía internacional y
l´escola de cinema bande à part

El passat dilluns 11 es tancava el termini de recepció dels vídeos del Concurs de curtmetratges Filming AGAISNT Violence que la Mostra FIRE!! organitza en col·laboració amb Amnistia Internacional i l'escola de cinema Bande à Part de Barcelona...
CONCURS DE CURTS FILMING AGAINST VIOLENCE
El passat dilluns 11 es tancava el termini de recepció dels vídeos del Concurs de curtmetratges Filming AGAISNT Violence que la Mostra FIRE!! organitza en col·laboració amb Amnistia Internacional i l'escola de cinema Bande à Part de Barcelona. El jurat disposa de 10 dies per triar els 7 curts finalistes que es projectaran el dia 28 de juny al Cinebaix de Sant Feliu de Llobregat. Dies més tard, el públic de la pròpia Mostra podrà decidir quin és el curt guanyador dels tres finalistes que es projectaran el dia Divendres 13 de juliol a les 16.30 i el dissabte 14 de juliol a les 18.30 a l'Institut Francès.

Llegeix les bases en: bandeapart.org/concursoamnistia
01.06.12
FIRE!! PRESENTA LA PRIMERA PROMO DE LA MOSTRA REALITZADA PER JUANMA CARRILLO I PROTAGONITZADA PER FERNANDO TIELVE I IGNACIO MONTES

El realitzador Juanma Carrillo, protagonista de la sessió golfa de la Mostra de l'any passat, està preparant el seu primer llargmetratge "Islàndia" però mentrestant, ha realitzat per a la Mostra FIRE!! una sèrie de promos amb el millor de la seva imatgeria...
El realitzador Juanma Carrillo, protagonista de la sessió golfa de la Mostra de l'any passat, està preparant el seu primer llargmetratge "Islàndia" però mentrestant, ha realitzat per a la Mostra FIRE!! una sèrie de promos amb el millor de la seva imatgeria i el seu sentit de l'humor...
Aquesta és la primera d'elles, FURRY BOYS, amb Fernando Tuelve i Ignacio Montes. El primer és conegut per una llarga filmografia entre les que destaquen "El internado" per a televisió o les pel·lícules "Rabia", "El laberinto del fauno" o "Los Fantasmas de Goya". Ignacio Montes, conegut també pels seus treballs televisius com "Los Serrano" i sèries com "La Pecera de Eva" està a punt d'estrenar "Azul y no tan rosa"..
La propera setmana us presentarem la segona de les obres de Carrillo per FIRE!!

Pots veure Furry Boys aquí> http://youtu.be/Tm7fymVxPB4
28.05.12
28 DE JUNY, DIA MUNDIAL DE L'ORGULL GAI: LA MOSTRA FIRE!! A SANT FELIU DE LLOBREGAT

Amb motiu del Dia Mundial de l'Orgull Gai, la Mostra FIRE!! organitza juntament amb Amnistia Internacional una jornada reivindicativa i cultural a Sant Feliu de Llobregat.
Amb motiu del Dia Mundial de l'Orgull Gai, la Mostra FIRE!! organitza juntament amb Amnistia Internacional una jornada reivindicativa i cultural a Sant Feliu de Llobregat.

A les 12.00 h del matí s'hissarà la bandera de l'arc de Sant Martí a la façana de l'Ajuntament amb unes paraules de l'Alcalde de la ciutat.

A les 18.00 h tindrà lloc al Palau Falguera la Conferència "Estimar no és delicte, la situació de la comunitat LGBT al món" a càrrec del responsable a Catalunya d'Amnistia Internacional.

A les 19.30 h es projectaran en Cinebaix els 7 curts finalistes del Concurs de Curtmetratges FILMING AGAINST VIOLENCE organitzat per la Mostra en col·laboració amb l'escola de cinema Bande à Part i Amnistia Internacional. El públic podrà emetre el seu propi vot per conèixer el curtmetratge guanyador.
26.05.12
FIRE!! al Raval
II CICLE DE CINEMA
"LA PUTTANESCA"

RAVAL VERD proposa per segon any el cicle de cinema al Raval, en aquesta ocasió amb el títol "LA PUTTANESCA", un cicle que consta d'una projecció de cinema acompanyada de música electrònica amb col·lectius de dones DJs i Vídeos locals.
RAVAL VERD proposa per segon any el cicle de cinema al Raval, en aquesta ocasió amb el títol "LA PUTTANESCA", un cicle que consta d'una projecció de cinema acompanyada de música electrònica amb col·lectius de dones DJs i Vídeos locals..

El fil argumental d'aquest any serà la dona mediterrània en el cinema italià, des del neorealisme fins als nostres temps i la selecció de pel·lícules comptarà amb títols com: Las noches de Cabiria Federico Fellini), Mamma Roma (Pier Paolo Pasolini), Senso (Luchino Visconti), Travolti da un insolito destino nell'azzurro mare d'agosto Lina Wertmüller), Bellissima (Luchino Visconti), Malena (Giuseppe Tornatore), Divorcio a la Italiana (Pietro Germi), etc.

L'originalitat d'aquesta proposta de barri és la doble projecció de les pel·lícules: els diumenges amb la versió original i els dilluns amb la versionada per les artistes que posen música i imatges sobre la pel·lícula del dia. Una experiència única i diferent que l'any passat ja va tenir un èxit important amb més de 2.800 assistents, que durant un mes i mig i amb dues sessions setmanals, van poder gaudir de pel·lícules que han quedat fora del circuit comercial de la ciutat.

Cicle d'aquest any s'inicia el diumenge 1 de juliol amb una sessió especial de la Mostra FIRE!! que presenta per tot el públic del Raval la pel·lícula Florent.

ON> A la pista de Basquet Aurora (Carrer Aurora, Raval)
QUAN> Tots els diumenges i dilluns dels mesos de juliol i agost
HORARI> Obertura de portes, 21.00 h, i projecció, 22.00 h
PREU> 3€ amb consumició

MÉS INFORMACIÓ> a facebook
20.05.12
PROGRAMA EDUCATIU FIRE!! 2012

Com cada any, la Mostra celebra a la FNAC Triangle de Barcelona un cicle de tres jornades educatives amb conferències, projeccions i taules rodones que donen veu i visibilitat a col·lectius i associacions que treballen pels drets de gais, lesbianes, bisexuals i transsexuals a tot el món,...
Com cada any, la Mostra celebra a la FNAC Triangle de Barcelona un cicle de tres jornades educatives amb conferències, projeccions i taules rodones que donen veu i visibilitat a col·lectius i associacions que treballen pels drets de gais, lesbianes, bisexuals i transsexuals a tot el món, proposant temes d'actualitat en què la participació i la reflexió són els protagonistes.

Dilluns 2
FNAC TRIANGLE
19:30h

Estimar no és un delicte.
Xerrada-col·loqui a càrrec d'Amnistia Internacional sobre la situació dels defensors dels drets humans LGBT al món i el cas de Jean-Claude Roger Mbede, estudiant camerunès de 31 anys que compleix condemna a la presó per la seva orientació sexual.

Dimarts 3
El bullying homofòbic als centres educatius.
Presentació d'un estudi realitzat a Catalunya. A més del seu l'autor, entitats implicades i testimonis.

Miércoles 4
De què disposem per abordar l'homofòbia?
Taula rodona amb institucions i entitats. Convidats d'institucions educatives, associacions i entitats públiques. En l'acte es mostraran material visual i recursos útils de treball.