Assessoria psicològica

Contacte

Més informació i concertació de visites: tel. 933 195 550

–> de dilluns a divendres, de 10h a 14h (excepte dimarts)
–> de dilluns a dimecres, de 17h a 21h

Correu electrònic psicologica@lambdaweb.org

Agost, tancat per vacances.

L’assessorament psicològic del Casal porta més de trenta anys ajudant en processos d’autoacceptació de la homosexualitat, bisexualitat i transsexualitat sota la més estricta confidencialitat i professionalitat.

Es pioner a l’Estat espanyol i les seves tasques s’han anat ampliant i diversificant amb el pas del temps. Les visites més demandades son els processos d’autoacceptació de l’orientació homosexual i de l’orientació bisexual, així com els acompanyaments a persones amb identitats no normatives i transsexuals.

A nivell de parelles atenem parelles homosexuals, bisexuals i transgèneres. També pares de nois i noies homosexuals i transsexuals, i famílies homoparentals.

ASSESSORA els joves, els seus familiars i amics, així com professionals de l’àmbit dels serveis socials I de la salut sobre aspectes psicològics del fet homosexual.

ACULL gais i lesbianes, els seus amics i familiars, en llurs necessitats psicològiques i socials, tot estimulant la seva responsabilitat i col·laboració en la normalització del fet homosexual.

RESPON a les necessitats sovint viscudes com a problemes individuals i vertebrar una consciència col·lectiva per afavorir l’autoacceptació i la integració social.

TREBALLA estretament amb els Grups específics del Casal: Comissió educativa, Grups de dones, Grup de joves I Grup de la tardor especialment.

TREBALLA i COL·LABORA estretament amb altres Associacions LGTB.

COL·LABORA amb d’altres professionals de la xarxa d’atenció primària.

PARTICIPA amb el Web. Sexejoves.cat del Institut Català de la Salut com a membre del Comitè Editorial.

L´equip

SILVIA MORELL CAPEL
la psicòloga responsable de l’assessorament psicològic des de fa 28 anys. Col·labora com a docent des de 2002 en els diferents Màsters i Postgraus dedicats a l’ estudi de la Sexualitat: Màster en Teràpia Sexual i de parella de la Universitat de Barcelona, i altres de la Universitat de Girona i de Lleida. També col·labora amb el Màster l’ Associación Española de Psicología Cognitivo Conductual AEPCCC. Pertany al comitè editorial en el web sexejoves.cat de l’ Institut Català de la Salut.

Ha fet xerrades i tallers vinculats al tema de l’orientació i la identitat sexual durant tota la seva trajectòria professional Ha col·laborat al llibre “El Genero desordenado” complilat per Miquel Misse, així com en diversos articles.

ANNA DELGADO JOSE
Llicenciada en Psicologia a la Universitat de Girona, i Postgrau de teràpia sexual i de parella de la Universitat de Barcelona. Voluntària activa al casal de joves de Santa Agnès de Malanyanes des de 2007, monitora de lleure infantil i juvenil, i risoterapeuta. Treballa com a vetlladora a l’escola Pilar Mestres de la Roca del Vallès. Voluntària del Casal Lambda des del 2013. Col·labora amb l’assessorament psicològic i en els tallers de sexualitat.

JULIA CEAMANOS CUESTA
Llicenciada en Psicologia i Màster en Teràpia Sexual i de Parella per la Universitat de Barcelona. Cursant Postgrau en Resolució de Conflictes i Mediació Familiar Sistèmica per la Universitat de Girona. Voluntariat Internacional; “Hospital Santa Bárbara de Sucre” (Bolívia) en l’àrea de Salut Mental i Psicopedagògica. Voluntària del Casal Lambda des de 2013. Col·labora amb l’assessorament psicològic, en els tallers i xerrades de sexualitat i activitats dels grups.

VERÓNICA PORTILLO SERRANO
Llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Postgrau en Teràpia sexual i de parella a la Universitat de Barcelona. Postgrau en training terapèutic al Centre Ítaca. Postgrau en Psicoteràpia Integradora Humanista a l’Institut Erich Fromm. Psicoterapeuta d’adults i de parella. Voluntària del Casal Lambda des del 2013. Col·labora amb l’assessorament psicològic i els tallers de sexualitat.

En pràctiques

ALESSANDRA AMATO
Llicenciada per la Università degli Studi di Padova en Psicologia de las relaciones y de las interaciones interpersonales. Graduada en la Università degli Studi di Padova en Psicologia clinico-dinamica. Ganador del premio Alumni Awards 2016, como mejor graduada. Ha trabajado como Psicologa en el centro de disintosicaciòn Villa Ida en Padua; como investigadora para inscribir la terapia del Analisi Transazionale en las terapias para la cura de depresiònes graves.GIULIA AGNESE. Llicenciada en Psicología y graduada en Psicología Clinica, del desarollo y Neuropsiología en la Universitá degli Studi Milano-Bicocca, Máster en Psicología jurídica en la Universitat Autónoma de Barcelona. Practicas externas en el Institut de Medicina Legal de Catalunya.

PALOMA HERNANDEZ
Licenciada en Psicología por la Universidad Iberoamericana, Ciudad de Mexico. Prácticas externas en el Hospital Psiquiátrico Infantil Dr. Juan Navarro y actualmente cursando el Máster en Terapia sexual y de Pareja en la Universidad de Barcelona.

*Dra. LORNA LEAL
Col·laboradora especial en tasques relacionades amb la Salut Sexual. Sexòloga. Especialista en VIH. Hospital Clínic.