Portes obertes del nou Centre LGTBI de Barcelona, 19 de gener

 

     

El Centre LGTBI de Barcelona s’omple d’activitats per celebrar la seva posada en funcionament. El centre, un servei municipal de l’Ajuntament de Barcelona gestionat per la Plataforma d’Entitats LGTBI de Catalunya (de la qual en forma part el Casal Lambda), és l’equipament de referència en l’àmbit LGTBI (Lesbianes, Gais, Transsexuals, Bisexuals i Intersexuals) de la ciutat. S’hi oferirà un ampli catàleg de serveis d’informació, orientació i atenció directa.

Instal·lacions artístiques, tallers i música. El Centre LGTBI de Barcelona comença a funcionar el proper dissabte 19 de gener, amb una jornada de portes obertes, d'11h a 22h, plena d’activitats per a tots els públics. Més informació.

El Centre LGTBI de Barcelona està ubicat al número 22 del carrer Borrell, i vol ser un espai obert, inclusiu i connectat a la realitat del barri que l’acull. Per això ha organitzat la jornada de portes obertes coincidint amb la Festa Major de Sant Antoni.

 

Nou número de la Revista Lambda

Ja podeu consultar el nou número de la revista Lambda, número 85, dedicat a totes les dones LBTI; com ser dona LBTI i no morir en l'intent, la presència de dones LBTI als mitjans de comunicació, Elisa i Marcela o el matrimoi sense home,.....secció Pop!; les històries les expliquen ells, pel·lícules lèsbiques imprescindibles, entrevista a Prado G. Velázquez, i actualitat del Casal Lambda. Recorda que la pots trobar al Casal Lambda i altres locals de la ciutat de forma gratuïta, però si et subscrius, la pots rebre a casa.

Més info: http://www.lambda.cat/index.php/pages/revista-lambda

Revista Lambda número 85

 

Nou vídeo en col·laboració amb "L'Amore è = X tutti"

Us presentem “Me alegro mucho de que estés aquí” (M’alegro molt que siguis aquí). Un projecte vídeo que prové de una col·laboració entre Casal Lambda i la plataforma italiana L’Amore È Uguale Per Tutti. Trencar el silenci ajuda a reduir el risc de suïcidi al col·lectiu LGBTI i no només. Ajudem a difondre l'esperança, i a entendre la importància d'escoltar i ser escoltats. Gràcies

 

porn

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Veure Política