De Sant Pere de Ribes a Sitges (Garraf)

     

22 de desembre de 2018  

Farem una ruta fàcil per acomiadar l’any on, a més de l’excursió, tindrà lloc el tradicional vermut i rifa de regals nadalencs

LLOC DE SORTIDA:  Ens trobarem a la parada d’autobusos de Sant pere de Ribes de Pl Catalunya a les 10,15 del matí. De Barcelona es pot agafar l’autocar de línia MonBus que surt de la Ronda Universitat 33 a les 9.20 amb parades a Pl.Espanya i Ciutat de la Justicia. També podeu venir en cotxe i a la tornada agafar un autobús local de Sitges a St Pere de Ribes. La tornada des de Sitges es pot fer en tren o autocar.

DESCRIPCIÓ GENERAL:  Des de la Pl Catalunya passarem pel centre històric de St Pere amb la seva esglesia de 2 campanars. Aquest tram urba ens permetra arribar al conjunt medieval de Sota Ribes, creuarem el pont de la Palanca, al costat d’un pi monumental. En un tram de lIeugera pujada, continuarem tot seguint un tram del sender de Gran Recorregut GR-92, passant per la Masieta, i dirigint-nos cap a la falda del Montgrós. Arribarem a una pista asfaltada i la seguirem cap a I'esquerra, tot passant pel costat de les masies de Can Ramon, La Serra i Can Vidal fins arribar a la carretera del Casino (BV- 211 2) . Un cop creuada la carretera seguirem per un estret senderó que ens portarà per entremig d'un agradable bosquet, cap al pintoresc nucli de Puigmoltó. En sortírem creuant la carretera BV-2113 per entrar cap al Carç, una gran masia amb ermita adjacent. Passarem per sota la C-24 i arribarem a la riera de Ribes, tot vorejant l’imponent autòdrom de Terramar (primer circuit de l’estat) i ens podrem acostar a la pista. En arribar a la urbanització de Rocamar, sortirem a la carretera de Vilanova (C-24) pel costat del camping Sitges. Seguirem per la dreta i passarem pel costat del camp de Golf. Finalment arribarem al parc dels Jardins de Terramar. En aquest indret es farà el vermut i la rifa, Després tornarem a Sitges pel Passeig Marítim per anar a agafar el tren de tornada.

Distancia aprox: 8.5 km

Durada caminada.: 3 hores

Desnivell acumulat: 90m

Dificultat: baixa
 
QUÈ CAL PORTAR: Aigua, bon calçat, roba d’abric, gorra i impermeable. Recordeu que hi ha vermut al final.

PREU: 4 € per socis i 8 € per no socis. (El desplaçament fins a St Pere / Sitges va a carrec de cadascú, bitllet o targeta de 3 zones) 

  
INSCRIPCIONS: enviar un e-mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. per reservar plaça i a continuació feu l’ingrés al BBVA ES72 0182 4609 9802 0116 3862, indicant el vostre nom i RIBES. Inscripcions fins al 14 de desembre. També us podeu apuntar directament al Casal Lambda (Av. Marquès de l’Argentera, 22 Barcelona, tel. 93 319 55 50)     
 
ATENCIÓ: DATA LIMIT PER INSCRIPCIONS DIJOUS 20 DE DESEMBRE                    
 
VOCALS: Josep Mª i Pep
 
AQUESTA EXCURSIÓ NO INCLOU ASSEGURANÇA EN CAS D'ACCIDENT. L'assegurança corre a càrrec de cadascú, no assumint la organització cap responsabilitat pels danys o perjudicis que la pràctica de la activitat pugui ocasionar a un mateix i/o a tercers.
 
 
porn

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Veure Política