DE SAU A SUSQUEDA (Osona-Guilleries)

   

28 d'octubre de 2018

LLOC DE SORTIDA:  A les 8 h a l'estació de Sant Andreu Arenal(metro linia1Fabra i Puig).

DESCRIPCIÓ GENERAL:  Seguim el nostre recorregut per el riu Ter i aquesta és l'etapa de les preses. Una antiga pista de terra ens permet anar vorejant els dos embassaments sense complicacions. Les panoràmiques són magnífiques i les obagues formades per torrenteres laterals que alimenten els embassaments són reductes vegetals ufanosos que ens garanteixen ombra

A les 8 h sortirem de Barcelona en autocar i  arribarem a l’embassament de Sau, on començarà la caminada. Abans pararem a Vic o pels voltants per fer un cafè 

Travessarem la presa de Sau i agafarem una pista a la dreta que ja no deixarem fins arribar a l’embassament de Susqueda.

   Passarem per l'ufanós sot del Teix. A l'esquerra ens quedarà el turó del Malsopar, indret on té lloc una de les llegendes del bandoler Serrallonga i on esmorzarem. Ens trobarem una cruïlla, però nosaltres seguirem per la còmoda pista, que va a buscar la riera de Querós. Seguirem enllà i trobarem un gran roure a l'esquerra del camí. Es divisen, de lluny, els cingles del Far.

Passarem el sot d'en Serrallonga (possibilitat d'agafar aigua, si en baixa). Més endavant travessarem el torrent que baixa dels Aulets del Prats d'en Serra. Verneda acompanyada de freixes de fulla grossa i fulla petita.

En fer un tomb veurem una bona vista de la presa de Susqueda. Travessarem una altra torrentera. Vegetació esponerosa: un gran castanyer i avellaners, figueres i acàcies. Deixarem a la dreta la pista que puja al Santuari del Coll i seguirem recte. Finalment arribarem a la Presa de Susqueda on dinarem i mes tard anirem a agafar l’autocar, depenent de l’hora ens arribarem al poble d’Anglès per fer una cervesa i tornarem a Barcelona

Distancia aprox: 18-20 km

Durada caminada.: 4-5 hores

Desnivell acumulat: La pista puja al principi però el recorregut final te desnivell negatiu

Dificultat: baixa
 
QUÈ CAL PORTAR: Esmorzar, dinar, aigua, bon calçat, bastons, impermeable i protecció solar. 

PREU: 12 € per socis i 17 € per no socis 

INSCRIPCIONS: enviar un e-mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  indicant nom, telèfon, i a continuació feu l’ingrés al BBVA ES72 0182 4609 9802 0116 3862, indicant el vostre nom i SAU. També us podeu apuntar directament al Casal Lambda (Av. Marquès de l’Argentera, 22 Barcelona, tel. 93 319 55 50)     

 RECORDEU QUE HI HAURÀ CANVI D'HORA, US PODREU LLEVAR MÉS TARD
 
VOCALS: Josep Mª i Pep
 
AQUESTA EXCURSIÓ NO INCLOU ASSEGURANÇA EN CAS D'ACCIDENT. L'assegurança corre a càrrec de cadascú, no assumint la organització cap responsabilitat pels danys o perjudicis que la pràctica de la activitat pugui ocasionar a un mateix i/o a tercers.
 
 
porn

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Veure Política