CORNUDELLA - SIURANA (Priorat)

   

30 de setembre de 2018

LLOC DE SORTIDA:  A les 8 h a la Diagonal davant Palau Reial (metro linia 3 Palau Reial).

DESCRIPCIÓ GENERAL:  Itinerari de princeses i guerrers. Excursió fàcil amb bones vistes panoràmiques. 

A les 8 h sortirem de Barcelona en autocar i  arribarem a Cornudella sobre les 10 h,  on esmorzarem i farem el cafè. 

   A les 10.30h. sortirem de Cornudella pel PR  C7 en direcció al pantà de Siurana, caminarem un petit tram per pista de terra entre camps de conreu: vinyes,  oliveres i avellaners. Ens aproparem  a una de les cues del pantà (ara sense aigua) i la vorejarem per la pista fins a trobar el sender que puja cap a Siurana. 

   A les 12.30 arribarem a Siurana,  visitarem  el seu singular nucli:  exteriors de l'església romànica, espais amb  vistes panoràmiques sobre el pantà i la  serralada del Montsant, explanada sobre el refugi,  penya-segat vermell,  Salt de la Reina,  pont d'entrada a les antigues muralles, i l’exterior de les runes del castell. ( Temps proposat per la visita 45 ") . 

A les 13.15h. des de la zona d'aparcament a l'entrada del poble,  sortirem de Siurana pel camí dels Gors,  passarem pel Grau de la Trona i anirem descendent cap a el riu. A la nostra esquerra anirem deixant les parets de les zones d'escalada i a la dreta gaudirem de les vistes sobre la vall. Trobarem una pista,  i després, un sender que ens portarà  al Toll de la Palla, un bon espai per fer un bany i  dinar, (si el temps i el cabal del riu ho permeten)  

A les 15.30 sortirem de la zona del Toll, ens incorporem a la pista i anirem ascendint suaument fins a la punta del morro,  penya-segat de pedra vermella amb curioses erosions. Resseguirem la pista que dona la volta el pantà i ens incorporarem de nou al camí de Cornudella. 

A les 17.40 h.  Arribada a Cornudella. 

Distancia aprox: 18-20 km

Durada caminada.: 4-5 hores

Desnivell acumulat: 300m

Dificultat: baixa
 
QUÈ CAL PORTAR: Esmorzar, dinar, aigua, bon calçat, bastons, impermeable i protecció solar. Banyador i tovallola si voleu fer un bany

PREU: 12 € per socis i 17 € per no socis 

INSCRIPCIONS: enviar un e-mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  indicant nom, telèfon, i a continuació feu l’ingrés al BBVA ES72 0182 4609 9802 0116 3862, indicant el vostre nom i SIURANA. També us podeu apuntar directament al Casal Lambda (Av. Marquès de l’Argentera, 22 Barcelona, tel. 93 319 55 50)     

 
 VOCALS: Jacint i Jordi
 
AQUESTA EXCURSIÓ NO INCLOU ASSEGURANÇA EN CAS D'ACCIDENT. L'assegurança corre a càrrec de cadascú, no assumint la organització cap responsabilitat pels danys o perjudicis que la pràctica de la activitat pugui ocasionar a un mateix i/o a tercers.
 
 
porn

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Veure Política