VOLTA PER ANDORRA (travessa d'estiu)

   

 

Del 3 al 12 d'agost de 2018

 

Per aquest estiu anunciem una volta pel Pirineu andorrà. El principat es coneix més per les compres, els esports d’hivern i altres aspectes financers més foscos. Tanmateix, ofereix grans possibilitats senderístiques.Proposem les dates del 3 a l’12 d’agost. Farem una etapa amb pernoctació al refugi corresponent cada dia; viatjarem a la Farga de Moles i partint de la Vall de Valira (Fontaneda) passarem pels refugis de Civís, Ras de Conques, Comapedrosa, Vallferrera, Fourcat (on sojornarem dues nits) i Sorteny, fins a concloure al Pont de la Baladosa. La ruta comprèn un recorregut transfronterer per l’oest del principat, vorejant el llindar de l’Alt Urgell, el Pallars Sobirà i l’Ariège a França (Fourcat ja és al Pirineu francès).Breument, el calendari proposat és: 

3 d’agost: arribada al camping a la vall d’en Valira, porta del principat. Possible visita al santuari de Canòlic. Dinar a l’aire lliure a un indret prop d’Andorra la Vella. nit al camping

4 d’agost: de Fontaneda (on començarem a caminar) a Civís i d’aquí a Ars. Fins arribar al regugi de Ras deConques.

5 d’agost: de Ras de Conques a l’Hotel d’Ós de Civís

6 d’agost: d’Ós de Civís al Comapedrosa. Nit al refugi.

7 d’agost: del refugi de Comapedrosa al refugi de Vallferrera.

8 d’agost: de Vallferrera al refugi de Fourcat.

9 d’agost: estada de repós a Fourcat. Sortida alternativa puntual al pic de Tristaina.

10 d’agost: de Fourcat al refugi de Sorteny.

11 d’agost: de Sorteny a Pont de la Baladosa. Tornada al camping Frontera Park. nit al camping

12 d’agost: Viatge de tornada amb dinar a restaurant.

 

Cal portar: És una ruta d’alta muntanya, així que caldrà bon calaçat, roba d’abric, crema solar, barret, bastons (recomanats), impermeable, tovallola, xancletes, necesser, roba de recanvi, sac de dormir o llençols, lot, cantimplora i queviures pels dinars.

Possibilitat de reservar pícnics als refugis. Sopars i esmorzars als campings i dos dinars adicionals.

 Preu: 320,50€ per persona. + benzina + picnics

Desplaçament en cotxes particulars, benzina a repartir i autobús entre Incles i Soldeu i entre Soldeu i Andorra, el dissabte dia onze, de tornada al càmping del primer dia.

A banda menjar fora de la mitja pensió contractada als refugis (i hostal): picnic i àpats en restaurants per sopar les dues nits de càmping.

+20 euros aproximadament del dinar al restaurant el darrer dia.

 Inscripció: Abonament a compte de 100 €. Places limitades (màxim de 15 persones). Feu l’ingrés quan abans millor per tal que podem pagar les bestretes que ens demanen, tanquem grup i reserves.

Envieu un mail amb el vostre nom, cognoms, telèfon de contacte, si voleu pícnic i si disposeu de vehicle per a desplaçaments, a la següent adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

També us podeu inscriure directament al Casal Lambda. Vocals: Francesc Roca i Aitor Munduate.

 

Ingrés: Feu l’ingrés al compte: BBVA-Catalunya Caixa: 2013-0500-11-0212830635, indicant el vostre nom i Andorra2018 com a concepte.

 

Informació: Al CASAL LAMBDA: Av. del Marquès de l'Argentera, 22, 08003 Barcelona. Tel. 93 319 55 50.

 

AQUESTA EXCURSIÓ NO INCLOU ASSEGURANÇA EN CAS D’ACCIDENT. L’assegurança corre a càrrec de cadascú. L’organització no assumeix cap responsabilitat pels danys o perjudicis que la pràctica de l’activitat pugui ocasionar a un mateix i/o a tercers.

Grup adherit a la Federació de Entitats Excursionistes de Catalunya

 

 
 
porn

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Veure Política