SANT LLORENÇ DE MUNT I SERRA DE L'OBAC

 Event Finished
 
0
Category
Muntanya
Last Date
2018-12-09 00:00
   

8 i 9 de desembre de 2018

PROPOSTA:     Dues excursions independents de un dia de durada de dificultat mitjana-alta per alguns camins emboscats i enlairats, per indrets desconeguts per la majoria dels excursionistes habituals (fins i tot els de la comarca).

LLOC DE TROBADA: A les 9.00 a la parada d’autobusos urbans de l’Estació del Nord de Terrassa (Av. 22 de Juliol, vial nord o de muntanya) o a les 09.15 a la benzinera Q8 al costat dels Mossos d’esquadra (Ctra. de Matadepera) de Terrassa.

En fer la inscripció indiqueu si disposeu de vehicle per tal de quadrar els cotxes i que tothom pugui tenir lloc per desplaçar-se fins el punt de sortida de les excursions.

Si algú precisa pernoctar a Terrassa, hi ha possibilitat d’allotjament.

 

DESCRIPCIÓ GENERAL: 

Dissabte dia 8:

Anirem amb els cotxes fins als dipòsits de Matadepera on hi ha un aparcament al costat del Camí dels Monjos (camí històric del monestir de Sant Llorenç del Munt fins al monestir de Sant Cugat del Vallès).

Excursió circular: Camí dels Monjos, Coll de la Castellassa, Mal Pas de la Castellassa, Castellassa de Can Torres (parada per esmorzar i veure el paisatge), el Bolet, Camí dels Maringes, Castellassa del Dalmau, Camí de la Senyora, Canal de Santa Agnès, cova i monestir de Santa Agnès, Morral del Drac, Sescorts (lloc adient per dinar), Mal Pas de Can Pobla, el Bolet de Can Pobla, cim de la Mola (1.104 m.) i Camí dels Monjos fins a l’aparcament.

Aprox. 15 km., 5 hores de caminar i desnivell de 700 m.

 

Diumenge dia 9:                                                                                       

Aparcarem els cotxes a l’Alzina del Sal·lari (km.11 Ctra. de Terrassa a Talamanca )

Excursió circular : Font dels Traginers, Avenc del Llest, Coll de Boix (esmorzar i vistes panoràmiques), Era dels Enrics, Pins Torçats, Turó del Mal Pas, Coll de la Creu dels Alls, Puigdoure, Santa Creu de Palou, Alzina dels Penitents, El Farell, ermita de la Concepció, Mata-rodona, cova del Frontal, Cort Fosca, Hospital de Sang, Avenc de l’Espluga, L’Espluga (bon lloc per dinar), Font de la Pola, La Porquerissa, Coll de Tres Creus i Alzina del Sal·lari.

Aprox. 18 km. 5 hores de caminar i desnivell 900 m.

 

QUÈ CAL PORTAR:   Roba d’abric, impermeable, barret, sabates bones (de muntanya millor), frontal o llanterna. aigua, esmorzar i dinar, galetes, xocolata, fruïts secs, etc. Recomanable portar bastons i prismàtics.

 PREU:    gratis pels socis del Casal. Els no socis 3 € cada excursió, per despeses d’organització. Recomanem que cada participant aboni 2€ per trajecte al conductor del vehicle.

 INSCRIPCIONS:Envieu un correu (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. ) indicant nom, telèfon, si disposeu de vehicle (model, places) i si voleu participar a una o altra excursió o a les dues.       No cal fer ingrés (es cobrarà a les excursions).

També us podeu apuntar directament al Casal Lambda

(Av. Marquès de l’Argentera, 22 Barcelona, tel. 93 319 55 50)

VOCALS:         Joan

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

AQUESTA EXCURSIÓ NO INCLOU ASSEGURANÇA EN CAS D'ACCIDENT.

L’assegurança corre a càrrec de cadascú, no assumint la organització cap responsabilitat pels danys o perjudicis que la pràctica de la activitat pugui ocasionar a un mateix i/o a tercers, si bé vetllarà per tal d’evitar-los.

Grup adherit a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya

 

 
 

All Dates

  • From 2018-12-08 00:00 to 2018-12-09 00:00

List of Participants

 No Participant 

Powered by iCagenda
porn

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Veure Política