Reunió del Grup de Dones

Category
Grup de dones
Next Date
2019-01-25 17:30
Place
Casal Lambda. - Av. del Marquès de l'Argentera, 22, 08003 Barcelona, Espanya
Telephone
933195550
Email
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Website
   

El grup de Dones del Casal Lambda es va constituir l’any 1994 i és un lloc de trobada de dones lesbianes, bisexuals, i transgènere.

En el nostre grup hi tenen cabuda totes aquelles dones que encara no han entrat en contacte amb d’altres dones i busquen un grup amb qui parlar i compartir moments . També s’hi troben aquelles dones que ja han sortit de l’armari però encara no han trobat el seu lloc en l’ambient, o dones que es senten còmodes dins del nostre grup i consideren el Grup de Dones una activitat més.

El grup de Dones del Casal Lambda no ens quedem alienes a la lluita per les nostres llibertats. A més, participem en vàries manifestacions com ara la del 25 de Novembre (contra la violència de gènere), la del 8 de Març (dia de la Dona) o la del 28 de Juny (dia de l’orgull LGTB).

Des del nostre grup volem promoure i fomentar l’oci, el lleure, i l’entreteniment de les dones. Volem potenciar l’acció de les dones dins de l’oci actiu i saludable. Som un grup que acull dones lesbianes, bisexuals i transgèneres, i aquest grup els hi permet sortir del tancament personal per circumstàncies diverses, i d’aquesta manera poden conèixer gent, intercanviar experiències, xerrar i passar-ho bé sense complexes. Pensem que és una labor important i com a grup treballem en aquesta direcció.

 

 

Què fem? 

El grup de dones del Casal Lambda es un espai de trobada de dones lesbianes, bisexuals, i transgènere, on es duen a terme diferents activitats.

Per una banda fem activitats de formació i creixement personal com xerrades sobre temes d’actualitat que afecten i interessen a les dones, presentacions de llibres d’autores, cine fòrum de dones i tallers divulgatius (de relaxació, autoestima, sexualitat, cohesió grupal, expressió artística i tallers d’estirament i moviment del cos).

Per altra banda també organitzem activitats més lúdiques com ara balls, sopars, jocs, festes, visites a exposicions i altres activitats d’oci.

És important dir que el Casal Lambda ofereix un servei d’acolliment per aquelles dones que busquin una atenció més personalitzada i necessitin assessorament.

Ens reunim cada divendres a la tarda a partir de les 17.30h a la seu del Casal Lambda. Correu de contacte Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 

 

 
 

All Dates

  • From 2019-01-04 17:30 to 2019-07-26 00:00
    Divendres

List of Participants

 No Participant 

Powered by iCagenda
porn

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Veure Política