Assessoria psicològica

L'assessorament psicològic del Casal porta més de trenta anys ajudant en processos d'autoacceptació de la homosexualitat, bisexualitat i transsexualitat sota la més estricta confidencialitat i professionalitat. Es pioner a l'Estat espanyol i les seves tasques s'han anat ampliant i diversificant amb el pas del temps.

Les visites més demandades son els processos d'autoacceptació de l'orientació homosexual i de l'orientació bisexual, així com els acompanyaments a persones amb identitats no normatives i transsexuals.

A nivell de parelles atenem parelles homosexuals, bisexuals i transgèneres. També pares de nois i noies homosexuals i transsexuals, i famílies homoparentals.

  • ASSESSORA els joves, els seus familiars i amics, així com professionals de l'àmbit dels serveis socials I de la salut sobre aspectes psicològics del fet homosexual.
  • ACULL gais i lesbianes, els seus amics i familiars, en llurs necessitats psicològiques i socials, tot estimulant la seva responsabilitat i col·laboració en la normalització del fet homosexual.
  • RESPON a les necessitats sovint viscudes com a problemes individuals i vertebrar una consciència col·lectiva per afavorir l'autoacceptació i la integració social.
  • TREBALLA estretament amb els Grups específics del Casal: Comissió educativa, Grups de dones, Grup de joves I Grup de la tardor especialment.
  • TREBALLA I COL·LABORA estretament amb altres Associacions LGTB.
  • COL·LABORA amb d'altres professionals de la xarxa d'atenció primària.
  • PARTICIPA amb el Web. Sexejoves.cat del Institut Català de la Salut com a membre del Comitè Editorial.

 

Més informació i concertació de visites: tel. 933 195 550 (de dilluns a divendres, de 10h a 14h, excepte dimarts o de dilluns a dimecres, de 17h a 21h). Agost, tancat per vacances.

porn

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Veure Política